maanantai 22. helmikuuta 2016

Vähän vaaleampaan suuntaan

Viime kerralla oli vallan mustaa kevätmuotia, mutta nyt päästään jo sentään vähän vaaleampaan suuntaan, vaikkei vielä mitään väri-iloittelua löydy. Pari pientä hankintaa on taas tullut tehtyä, innostuin kun näin bussissa istuessani Cubuksen ikkunassa tuollaisen raikkaan raidallisen ponchon ja palasin myöhemmin sitä hakemaan. Samalla löysin valkoisen nyöripuseron, joka näytti kivalta ja monikäyttöiseltä.



Sellainenkin ihme tapahtui että mä löysin Sokoksen Marks&Spencerin, oonhan mä toki ollut tietoinen jo aikaa sitten että sellainen on avattu, mutta jostain syystä oon aina kiireellä ohittanut sen. Nyt sattui olemaan ylimääräistä aikaa ja kiertelin siellä katselemassa mm. alennuksessa olevia joulukarkkeja jotka pystyin vaivattomasti unohtamaan kun näin allaolevan mekon; kerrankin vähän siistimpi kankainen mekko sopivassa koossa eikä aina joku trikookaapu. Edessä kaula-aukossa on kultainen koristeellinen yksityiskohta ja helma tollain viistottu, jos tästä nyt erottaa.
Hintakaan ei ollut paha, niin että nyt vaan jotain tilaisuutta pitäisi kehitellä mihin tän vois laittaa päälle.


Ja vielä kaiken lisäksi törmäsin siellä korutelineeseen ja ihan pakko oli saada tällaiset kuninkaalliset jalokivet, tosin ei ne tuon mekon kanssa käy kun siinä on jo itsessään koriste, mutta myyjän kanssa naureskeltiin että on niin hieno että tämä kaulassa voi hiippailla vaikka kotonakin;) Ja täytyy nyt tunnustaa että jotain jäi mieleen polttelemaan ja kävin siellä heti uudemmankin kerran mutta siitä lisää myöhemmin...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti