sunnuntai 16. elokuuta 2015

Shoppailua Tuurissa

Yleensä ollaan kerran kesässä lähdetty retkelle Tuuriin mökiltä käsin, kun ollaan siellä jo valmiiksi puolessa välissä matkaa. Joskus on tehty myös toinen reissu ja käyty jouluostoksillakin vielä Keskisellä. Tällä kertaa meidän mukaan lähti mun siskoni ja oltiin jo hyvissä ajoin liikkeellä, kunhan ensin vaan pulahdin järveen herätäkseni kunnolla.
Mä tykkään kovasti shoppailusta ja myös lukea toisten postauksia erilaisista ostoksista. Nyt tulee sitten kanssa selvitystä onnistuneista löydöistä, vaikka ihan kaikkia  koiran puruluita ja pyykinpesuaineita yms.  tosi arkista en lähtenyt kuvaamaan.


Ensin näitä vaateostoksia; löysin Junarosen nettisivuilla ihastelemani mekon ja sain sen myöhästyneeksi synttärilahjaksi. Mä en osaa kuvata auringossa niin että saisin oikeat värit esille, mutta tää on siis mustaharmaa.
Veljekset Siltalalla en ole käynyt ennen kai kun kerran, mutta sisko houkutteli sinne ja löysinkin heti kaksi mieleistä puseroa.



Tuollainen ryppyinen, jota kuuluu pesunkin jälkeen kiertää ja rypistellä ja se on oikeasti ihan musta.


Ilokseni löysin Zhensin vaatteita, joita ei enää vähään aikaan ole ollut Sokoksessa ja ostin puseron joka luonnossa on syvän tummansininen. Ei nyt ollenkaan näissä kuvissa värit osuneet kohdalleen...
Aina käydään myös Nahkapaikassa ja uskaltauduin ostamaan mustat kengät pienellä korolla kun olivat niin edulliset, jospa vaikka osaisin kävellä niillä.



Mä villiinnyn jostain syystä aina siivousosastolla, mutta tällä kertaa löysin pyykkiaineiden lisäksi vaan hauskoja tiskirättejä ja sen lisäksi ostettiin Amandan uuteen kotiin jotain siivousvälineitä.


Kosmetiikkaosastolla kuluukin sitten yleensä eniten aikaa ja löysin taas kaikkea tarpeellista ja vähän ylimääräistäkin;)
Olin ihan ällikällä lyöty kun Vesaltakin löytyi Victoria's Secretin nurkkaus, jossa oli tosin vaan vartalosuihkeita ja suihkugeelejä ja vartalovoiteita. Yksi piti munkin valita.



Cutrinin shampoot sain hyvällä alennuksella ja Amanda sai viedä meidän yhteiset Tigit itselleen.
Lumenen ihonsävynheleyttäjä on mulla vakikäytössä ja melkein lopussa joten ostin uuden tilalle.


Ihan pakollinen ostos Keskisellä on aina Hydrastickit- tai colorit, jotka ovat huomattavasti halvempia kuin muualla ja joita mä käytän päivittäin, harvemmin muita huulipunia tai kiiltoja tulee edes laitettua muuten kun satunnaisesti vaikka niitäkin on erilaisia kertynyt...


Sitten mä vähän innostuin kun löysin hyllyllisen halpiskosmetiikkaa, jonka ympärillä pyöri paljon väkeä ja valitsin itsekin kokeeksi muutamia juttuja. Hinnat olivat ihan muutamasta eurosta ylöspäin, että tuskin laatu voi olla mitään kovin kummoista.


Kynsilakanpoistoaine ja lakkaa kuivattava suihke.


Peitevoidepakkaus ja sitten mielenkiintoisin oli kulmavärisetti:




En ole ehtinyt vielä kokeilla, mutta olipahan ainakin kiva pakkaus. Ja tämä oli kallein tuote, jotain 7 euron paikkeilla. Saa nähdä toimiiko ja tuoko väriä riittävästi.
Sellaisia ostoksia tällä kertaa ja hetkeen ei taas parane mennä kun sitä rahaa aina kuluu vaikka miten edullisia löytöjä tekisikin.


4 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä, ensimmäisen kuvan mekko olisi ihan minun makuuni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jopa mun mieskin kehui sitä mekkoa, jonka joutui ostaan mulle lahjaksi;)

      Poista
  2. No vau mitä löytöjä olet tehnyt! Voivoi kun ei 13 v. kesällä löytänyt tuota VS:n nurkkausta, on himoinnut vartalosuihkeita, ovat kuulema niiiiiiiiiin ihanan tuoksuisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisko se VS ollut siellä ihan uusi tai sit joku väliaikainen myyntipiste kun en oo mistään kyllä kuullut tai lukenut siitä...

      Poista