perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappukuulumisia


Pari viime viikkoa on mennyt aika tiiviisti töissä, välissä vaan yhtä vapaapäivää. Mutta aina on kuitenkin aikaa lukea ainakin ennen nukkumaanmenoa ja uusin Seppo Jokinen on jo ahmittu eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Kiva aina jännityksen lisäksi lukea kuvauksia tutuista tamperelaisista paikoista:)

Iloa irti iltavuorosta; roskia viedessä ihana aurinkoinen ilta ja kaunis järvimaisema vieressä.  Hyviä hetkiä arkisen raatamisen lomassa.

Vielä ei ihan varsinaista väriloistoa ole näkyvillä, mutta koiranulkoilutuslenkillä pysähdyin ihailemaan maasta putkahtaneita kevätkukkia.

Remontoitu Näsilinna on avattu jo ravintolakäyttöön ja oli jo kyltitkin paikallaan kun kävelin ohitse. Kesäkuussa pääsee tutustumaan museon puolelle, sitä jo odotellaan.


Koiralenkeillä en koskaan jaksa olla harmittelematta ankeita maisemia; ennen oli tässä meidän koirapuisto ja nyt tilalle on noussut oikeita kivilohkarevuoria, jotka peittävät järvinäköalaa ja siellä myllätään ja kolistetaan lähes yötä päivää. Voiko tästä vielä joskus tulla viihtyisä ulkoilualue...

Käsivoidefriikki sai täydennystä valikoimiin pitkästä aikaa tilaamalla Oriflamelta.

Mä sain inspiraation uuteen kampaukseen Instagramista ja kävin hakemassa Glitteristä tarvikkeita. Töissä on vaan vähän huono nutturaa toteuttaa kun matkat menee pyöräilykypärä päässä.

Pihasireeneissä on jo muhkeat silmut ja tuskin maltan odottaa kukkia ja sitä huumaavaa tuoksua.


Viime päivät ovat kuluneet taas neljän valvontayön rytmissä ja harmitellessa huonoja pyöräilykelejä, vettä ja räntää on tullut ja silmälasit aina huurussa ja sumeana, kyllästyttää. Ei parane sitten kesällä valittaa puolestaan hikoilusta ja helteestä;)

Harvinaista kyllä parina viime yönä olin ihan jäässä, nenääkin paleli. Mun vappulookkiini kuului potilascollegetakki jonka valitsin sävy sävyyn rillien kanssa.

Eikös se vappu ole työn juhlaa, mä otin ainakin sen kirjaimellisesti ja olin sen töissä niin kuin muuten jouluaatonkin ja melkein koko pääsiäisen. Juhannuksena oon ainakin sitten lomalla!

Mäkin heräsin vappuun viimeisen yön jälkeen ja tästä se lähtee, sipsejä ja vähän siideriä niin ehtii vielä päästä tunnelmaan.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/13989562/?claim=43zq2xbct3a">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

2 kommenttia:

 1. Ihanat roskienvientimaisemat! Ja kyllä nuo maasta puskevat kevään ensi merkit aina ilahduttavat!
  Tsemppiä töihin - ja rentoa vappuiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole näköaloissa ainakaan valittamista, työpaikka siirtyi vaan toisen järven rannalta toisen rannalle;) Nauti viikonlopusta, toivotaan että kevät etenee vauhdilla!

   Poista