perjantai 22. toukokuuta 2015

Latautumista

Nyt tässä viedään viimeistä vapaata ennen pitkää työputkea joka onneksi päättyy kesälomaan. Mä oon yrittänyt keksiä jotain kivaa tekemistä muutakin kuin pyykkäystä ja siivousta.
Ilma olisi muuten melkein helteinen ellei kävisi kova tuuli ja ollaankin Honeyn kanssa tehty pari lenkkiä kaikessa rauhassa auringonpaisteessa.


Aamupäivällä nähtiin Särkänniemen poneja jaloittelemassa ja parturoimassa nurmikkoa. Honey oli vähän ihmeissään muttei alkanut haukkua kun katseltiin kauempaa miten yksi poni veti kärryä ja hoitajat myös ratsastivat. Harmi kun ei ollut kännykkää mukana kuvaamista varten.


Honey lepäili kun leivoin itselleni syötäväksi mun herkkutonnikalapiirakkaa, muita ei tänään kotona ollutkaan ruokailemassa.


Kävelin aikani kuluksi lähellä olevaan Putiikki rannalla-myymälään ja katselin siellä laukkuja ym. mielenkiintoista ja päädyin ostamaan mulle ja miehelle kesäksi drinkkilasit, joista on juhlavaa juoda kylmää siideriä tai kivennäisvettä.
Kotona mä hulluttelin ja testailin vaihteeksi pitempää tukkaa, käyn aina välillä Glitterissä ja viimeksi villiinnyin ostamaan hiuslisäkkeen:)


Oli ihan halpis eikä ihan omaa sävyäkään ja omat lyhyemmät hiukset töröttää esillä ja niitä on vaikea piilotella, mutta kunhan nyt kokeilin taas jotain uutta höpsöä, voi sitä ainakin kotona joskus käyttää.


Avasin parvekekauden ja kaadoin uuteen lasiini mansikkasiiderin. Mukana on tietysti iPad ja tiiliskivikirja. Aurinko lämmittää mukavasti mutta tuulenpuuskat vähän häiritsevät. Kesäkukkia ei olla vielä hankittu kun on ollut niin koleaa keliä, mutta pian on niidenkin aika.
Ja tosiaan enää seitsemän työvuoroa jäljellä ennen lomaa!  Kai ne nyt jotenkin jaksaa kun on kunnon loma edessä, vaikka vähän välillä selkää särkee ja on puolikuollut olo kotiin tullessa... Nyt valitukset sikseen ja kirja käteen!

5 kommenttia:

 1. Ah parvekekausi, hyvä kirja ja juoma. Aivan parasta. Ihana kesä tulkoon, vaikka mööh tänään on taas niin turkasen pimeää....

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sais tulla vähän lämpimämpää ja aurinkokin välillä vilahtaa niin tarkenis olla pihalla ja parvekkeella;) Hauskaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Honey osaa ottaa rennosti niin kuin koirat yleensäki :) Pitäisikin ostaa tuollainen ponnarilisäke, hyvin sulautuu omiin hiuksiisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan joku viidenkympin villitys kun pitää leikkiä hiuslisäkkeilläkin;) mut kun ei sellasia mun nuoruudessa ollut... Talonmiehen rouvalla oli peruukkeja, välillä pitkä ja vaalea ja välillä taas lyhyt ja tumma ja sitä ihmeteltiin.

   Poista
  2. Hah, no sepä varmaan itse kullakin ;) Muistan myös äidilläni olleen peruukin, sellainen korkealle tupeerattu, mutta lyhyt ja kerroksittain leikattu. Niin kuuskytlukulainen :)

   Poista