sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Arjen iloja

Kokosin muutamia pieniä ja arkisia asioita joista viime päivinä olen iloinnut.
Tiskaaminen on tosi arkista ja onneksi sen suurimmaksi osaksi hoitaakin tiskikone, mutta käsin tiskatessa kukkatiskiharja on hauskempi kuin tavallinen.


Ensimmäinen talvi/joulusiiderimaku oli iloinen yllätys, jonka tyttö löysi mulle kaupasta. Kohta varmaan on glöginkin aika...


Saatiin viimeinkin aikaiseksi hankkia eteiseen uusi matto vanhan, ruman ja nyppääntyneen tilalle. Monta kertaa oon jo nähnyt jonkun sopivan mainoskuvastoissa, mutta aina ne on jääneet jostain syystä hakematta. Nyt käytettiin hyväksi KodinYkkösen tarjous -40 % normaalihintaisista matoista.


Tacot ovat yksi meidän suosikkiruoista, niitä oli kiva laittaa ja syödä pitkästä aikaa.Löysin hyvällä tarjouksella Lumenen seerumin kuivia kasvoja hellimään  ja hoitamaan sopivasti kun edellinen Avonin seerumi ehti loppua.


Sitten vielä tehtiin porukalla pizzaa, tyttö teki taikinan ja laitteli täytteitä, mies kauli ja mä keitin etukäteen "pizzaliemen" ja toimin apurina ja tiskaajana. Hienoa kun joskus ollaan samaan aikaan touhuamassa ja ruokapöydässä:)
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti