keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kuulumisia

Ja taas vaihteeksi kuulumisia Instagram-kuvien kautta...
Ida ehti olla Suomessa ja ahkeroida opinnäytetyönsä parissa muutaman viikon ja mekin saimme maistiaisia hänen kasvispainotteisesta ruokavaliostaan mm. uunibataattien ja aurakastikkeen muodossa. Kananmunien kulutus oli myös valtava.

Käytiin kantapaikassamme Kustaassa syömässä isommalla tyttöporukalla; mun ja Idan lisäksi mukana oli meidän kaikkien tuttu vanha lapsuudenystävä ja mun siskoni sekä siskontyttö Venla, joka suoritti töihintutustumisviikkoaan Teivon hevosklinikalla Tampereella. Hampurilaista teki mun taas mieli, tosin osa söi pihviäkin.

Yövuoroja on ollut ihan kivasti mun makuuni ja tässä vähän mallia perusyöstä; keittiöhommia, lääkkeiden jakamista, pyykkäämistä ja välillä taukoa kepeän kirjan ja pääsiäiskauden ekan Mignon-munan parissa. Tietysti tuli hoidettua asukkaitakin mutta siitä ei nyt ole kuvatodisteita...

Vapaapäivänä oli aikaa käydä hakemassa tyttöjen hemmotteluiltaan herkkuja ja jalkavoidetta rasittuneille kintuille.


Avonin tilauksen hain tällä kertaa lennossa ilman jätskihetkeä ja mukana oli mun näköinen, tyylikäs leopardipuuterirasia;)

Yksi värikkäämpi puserokin löytyi kevään kunniaksi ja hintaa jäi vain kymppi alennuskuponkien kanssa.

Yövuororytmi tahtoi jäädä vähän päälle ja valvoin Honeyn kanssa alakerrassa kotonakin pitkälle yöhön asti.

Vapaapäivänä paistoi kivasti aurinko ja päästiin jäälle lenkkeilemään, reitti oli ihan luistinrataa laidasta laitaan, mutta Icebugeilla kävellessä ei ollut mitään hätää.


Meillä oli älyttömät määrät juustoa ja keksin tehdä kinkkujuustopiirakan pitkästä aikaa, siitä riitti evääksi töihinkin.

Hoksasin vähän aikaa sitten että kännykässä on askelmittari käytössä ja oon alkanut seurailemaan sitä ja se oikeasti innostaa ottamaan lisäaskeliakin. Tässä pelkästään ihan normi-iltavuoron askeleet ilman mitään työmatkoja yms. Kyllä siinä edestakaisin teputtaessa kertyy matkaa pienemmälläkin osastolla ihan hyvin. Ei ole kyllä mitään istumatyön haittoja vaarana.

Ida pakkasi rinkan ja lähti kuudeksi viikoksi valloittamaan Aasiaa, joten saatiin kaaos yläkerrassa kesytettyä ainakin siksi aikaa. Hän on siellä viime viikot majaillut lähes koko omaisuus levällään matkalaukussaan ja vähän ympäri muutakin asuntoa.

Töissä oli kahvitauolla Tehyn pääsiäismunia tarjolla, mä kyllä kuulun itse Superiin mutta ei se estänyt suklaan syömistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti