perjantai 6. marraskuuta 2015

Kuulumisia Instagramista

Viime päivinä on tullut kokkailtua kotona tavallista enemmän. Alla kuvia mm. söpöstä höyhenkoristeisesta aamiaismunasta.

Uusi ohje juustoiseen sienikeittoon tuli kokeiltua ja jää varmaan vakituisesti listoille, tykättiin siitä molemmat ja se oli hyvää lämmitettynäkin.

Yksi miehen toiveruoka on aina vaan pyttipannu ja sitä tulee tehtyä silloin tällöin, saa käytettyä samalla kaikki vanhat juustonkannikat ja välillä laitan siihen aurajuuston loppujakin. Ei nyt ehkä mikään terveysruoka mutta maistuu silti.

Munkin piti kokeilla banaanipannareita kun niitä tulee vastaan jatkuvasti blogeissa. Mä sentään laitoin munista keltuaisetkin ja joukkoon vähän kaurahiutaleita. Oli vaan virhe ottaa pitkästä aikaa sydänlättypannu esille, aika tummia tuli osasta kun kääntäminen vaati aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta maku oli hyvä ja syötiin oman pihan vadelmien kanssa.


Upeita aurinkoisia päiviä on riittänyt ja auringonlaskut ovat olleet todella näyttäviä, auringonnousun aikaan en tosin yleensä juuri ole vielä ollut hereillä. Ja harvinaisen lämmintä  säätä on nyt ollut, paksummat talvivaatteet saavat vielä rauhassa odottaa.
Mä oon harjoitellut laittamaan kiharoita uudella kiharruspuikollani ja joka kerta on onnistunut paremmin, harjoitus tekee toivottavasti vielä mestarin. Mutta kostealla säällä hommaan ei viitsi ryhtyä kun mulla ei oo vielä taitoa/muotoiluaineita saada kiharaa kestämään.


Kävin ekaa kertaa kaupungilla niin, että pääsin ihailemaan uusittuja jouluvaloja. Oltiin kaverin kanssa Astorissa syömässä ja kotiin tullessa Hämeenkadulle oli jo syttyneet valot, erityisesti puissa riippuvat uudet valopallot olivat hienoja.

Kahden kuukauden odotuksen jälkeen saatiin lopulta uusi kirjahylly ja nyt on riittänyt kirjojen järjestely- ja tomutusoperaatiota ja homma jatkuu vielä.

Honeylla oli ihan hirveä päivä kun kaksi vierasta miestä oli kokoamassa hyllyä yli kaksi tuntia ja vielä imuroivatkin siinä samalla ja se on Honeyn mielestä aina epäilyttävää touhua. Samaan aikaan tuli vielä sattumalta huoltomies korjaamaan vesihanaa ja vessojen tiivisteitä ja päivä oli täysi katastrofi, Honey oli yksin nurkassa ja kylppärissä piilossa järkyttyneenä, eikä suostunut tulemaan sohvalle lohdutteluista huolimatta vaan tärisi vaan hermostuneena.
Kyllä se sitten rauhoittui kun pääsi illalla saunaan löylyttelemään ja peiton alle mamman kanssa, mutta jotain traumoja sille välillä näköjään nousee pintaan silloin kun kaikki ei ole tuttua ja turvallista.

Tänään sitten olikin jo sadepäivä ja älyttömän pimeää koko päivän. Ensimmäinen joulukuusi toi valoa pimeyteen ja piristi vähän mieltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti