maanantai 1. kesäkuuta 2015

Hampurilaisia kerrakseen

Eilen mulla jo tavallaan alkoi loma, mulla oli eräänlainen juhlapäivä kun sain palkallisen vapaan kymmenen vuoden työskentelystä kaupungin palveluksessa. Onneksi mua ei tarvittu apumieheksi kun Linda muutti takaisin Turkuun putkiremontin valmistuttua vaan sain viettää rennon päivän.
Illalla mentiin syömään Pancho Villaan ja mun seurana oli siskon perhe ja meidän yhteinen ystävä, jonka luokse he jäivät yöpymään.


Mun ja Venlan juomat, mä en oo kyllä ikinä tilannut isoa maitoa ravintolassa ja pidättäydyin tälläkin kertaa makeassa siiderissä;)
Ihan hiljan tässä juuri oli kansainvälinen hampurilaispäivä ja nyt kaikki kunnioittivat sitä. Seuraavaksi maailman tylsimmät ateriakuvat; kaikki kyllä tilasivat erilaiset annokset, mutta kuvat näyttävät aika samanlaisilta, erona lähinnä valitsiko ranskalaiset vai lohkoperunat...


Alkupalaksi tilattiin koko porukalle nacholautanen naposteltavaksi.


Mä tilasin chevrehampurilaisen kananfileellä ja mistä ne arvasivat että oon dippiahmatti ja laittoivat mulle vahingossa kaksi dippikulhoa, jotka reippaasti tyhjensin kokonaan.


Venla otti kasvishampurilaisen maitonsa kanssa.


Tässä valkosipulihampurilainen.


Seuraavaksi pekonihampurilainen.

 
Ja vielä chilihampurilainen lopuksi. Yksitoikkoisen näköistä mutta kaikki hampparit olivat hyviä eikä todellakaan jäänyt nälkä. Siitä huolimatta poikkesin vielä ystävän luokse jälkiruoalle ennenkuin muut jäivät sinne nukkumaan.
Hän tarjosi meille kesäisen ja mehukkaan mansikkatortun ja herkuttelun jälkeen olikin aika kävellä kotiin ja jättää muut iltatoimiin...


Tästä on hyvä aloittaa loma, lepoa ja lomapostauksia on tiedossa lähiaikoina.

6 kommenttia:

 1. Nyt tuli kyllä nälkä:)
  Ihanaa ja rentoa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti neljän viikon aikana työasiat pääsee unohtumaan:)

   Poista
 2. Lomatunnelmissa täälläkin! Siidereistä tuli mieleeni, että oletko kokeillut Golden Capin orange-makua? Se oli mulle uusi tuttavuus ja tykkäsin tosi paljon, ei ollut liian makea vaan sopivan raikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa lomaa sullekin! Joo oon kyllä maistanut ja ihan hyvää oli, mutta mä yleensä suosin niitä liian makeita;)

   Poista
 3. Namskis ! Olen ihan heikkona nachoihin juustolla ja jauhelihalla ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä munkin herkkuruokia:) tiedätkö mitään kivaa ruokapaikkaa Treella jossa vois syödä terassilla? Jos siis joskus tulee kesäinen sää...

   Poista