perjantai 13. kesäkuuta 2014

Viime viikoilta


Toukokuun loppupuoli meni aika tiiviisti ylioppilasjuhlien merkeissä, siivotessa, tehdessä valmisteluja ja lopulta juhliessa meidän perheen viimeistä ylioppilasta. Tässä Mamma itse ylpeänä rinta rottingilla.

Ruusuja ihailtiin kaikki, oli monenvärisiä ja niitä riitti olohuoneeseenkin, tyttö otti osan omaan huoneeseen. Tällä kertaa ei kuivatettu ruusuja, niitä on paljon jäljellä kilpailu-uran ajoilta...

Kaapo oli ihan rasittunut kaikenlaisesta osallistumisesta. Sen piti olla koko ajan tapahtumien keskipisteessä torkkumassa.

Kaapokin tosiaan kruunattiin ylioppilaaksi vielä vanhoilla päivillään... Ainahan me ollaan ihailtu ja arvostettu sen suurta viisautta:) Joukossa ehkä pientä ironiaa, se on ehkä maailman tyhmimpiä koiria aivoiltaan, mutta lempeydessä se voittaa kaikki.


Hellejakson aikana Kaapokin halusi pihalle ja kun mies hetkeksi luovutti paikkansa, niin se valloitettiin samantien; kuka nyt maassa viitsii makailla.

Meidän lahja ylioppilaalle, nyt meillä on kaksi eriväristä pikkulaukkua, joita voidaan vaihdella tarpeen mukaan.

Kaapo nautti auringosta välillä parvekkeella ja ihaili komeaa naamaansa lasista.

Joka kesäinen riesa on taas alkanut, lokeilla on poikaset ja ne kiljuvat ja hyökkäilevät tosi aggressiivisina niitä puolustaessaan. Välillä en uskalla ovesta lähteä ilman suojaa satoi taikka paistoi, mä oon niin saanut kammon kun toissakesänä yks lokki ajoi mua takaa ja kopautti päähän.


Viikko sitten juhannusruusu oli aivan täynnä nuppuja, nyt on kyllä osa jo auennut mutta täydessä loistossaan se ei vielä ole ja pelkään että nyt riehuva myrskytuuli varistelee ruusunlehdet.

Piti ihan kuva ottaa että kyllä se vanaha ihiminenkin voi repäistä ainakin laittamalla revityt farkut päälleen. Ja huomatkaa vielä blingiä joukossa;)

Tuurissa Veljekset Keskisellä tutkin aina erityisesti juomatarjonnan, siellä on joskus jotain erilaisia siidereitä ja limsoja, joita ei Tampereelle saakka tule. Nyt otin tuollaista Samba-lonkeroa, sitä taitaa saada tosin muualtakin, mutta en ole vaan huomannut ennen.

Yövuoroihin piristykseksi löytyi kyläkaupan omaa Energy-sihijuomaa. Joskus siellä on ollut muistaakseni jotain Duudson-juomia tms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti