tiistai 21. toukokuuta 2013

Uuden kampaajan metsästys

Helmikuussa kampaajalla käydessäni koin järkytyksen kun tuttu, pitkäaikainen kampaajani ilmoitti lopettavansa toimintansa seuraavalla viikolla kokonaan. Edessä oli kova miettiminen mistä löytäisi uuden paikan missä käydä ja harmitti varsinkin kun olin kaikinpuolin tyytyväinen vanhaan paikkaan ja jo niin tottunut käymään siellä.

Uutta kampaamoa etsiessä oli kriteereinä että se olisi mielellään kävelymatkan päässä, viihtyisä eikä hintatasokaan saisi olla huippuluokkaa. Lopulta useita kertoja ohi käveltyäni ja tutkittuani nettisivuja päätin mennä Studio Loistoon tutustumaan ja kyselemään hintoja yms. Poistuinkin sieltä aikavarauksen kanssa.

Viime viikolla sitten mulla oli aika värjäykseen ja leikkaukseen. Kampaamo oli viihtyisä ja sain sellaisen värin kun halusinkin ja hoksasin vielä että kampaamokäsittelyn yhteydessä sai kulmien muotoilun ja värjäyksen halvemmalla. Samalla sai senkin inhottavan nyppimisen hoidettua!
Olin myös haltioissani kun pesupaikalla oli ihan kuin nojatuoli. Siinä oli mukava istua ja kaiken huipuksi siinä oli hierova toiminto. Kyllä siinä kelpasi istua huuhtomisen ajan.

Nää kuvat on kampaamon nettisivuilta. Oon kyllä tyytyväinen tulokseen ja hintaan, joten taisi löytyä kerralla sopiva paikka jossa käydä seuraavat kymmenen vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti