keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Matkalla Ensenadaan

Nyt on samalla vähän haikeat ja jännittävätkin tunnelmat kun perheen seikkailijatar eli keskimmäinen tytär on parhaillaan lentämässä ensin Tukholman, Chicagon ja San Diegon kautta Meksikoon Ensenadaan, jossa asustelee seuraavat puoli vuotta vaihto-oppilaana.


Ollaanhan me totuttu siihen että tyttö on reissannut paljon ennenkin, vietti välivuoden Belgiassa, Hollannissa ja Englannissa aupairina sekä hevostenhoitajana ja viime kesä kului Ruotsissa samoissa merkeissä.



Tyttö opiskelee englannin kielellä ja hänellä on sujuva kielitaito, mutta tuo espanja on vieraampaa, siitä on opiskeltu vain alkeita ja sitten tuo ympäristö tuntuu vähän arveluttavalta siinä huumeidenkuljetusrajan tuntumassa... Rikollisuus on kai melkoista niillä seuduilla.


Täällä parhaillaan odotellaan uutisia miten matkalainen selviää perille ja kotiutuu. Hän on vuokrannut huoneen rannan tuntumassa asuvalta vanhemmalta rouvalta ja aloittaa koulun ensi viikolla.
Saa nähdä matkustaako sinne sukulaisia kevään aikana moikkaamaan; mies ainakin on innostunut kaikista matkoista.




6 kommenttia:

  1. Vitsi kuin hienoa elämänkokemusta hän kartoittaa. Oon kovasti yrittänyt kannustaa tytärtä lähtemään maailmalle, nyt kun kirjoitukset keväällä on hoidettu, mutta saa nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole itelläkään ollut rohkeutta samalla tavalla, vielä hänellä on syksyllä edessä työharjoittelu jossain päin maailmaa...

      Poista
  2. Oi wau huikea juttu ja äidille myös zemppiä eroahdistukseen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tyttö kyllä pärjää ja on ollut pitempäänkin poissa, nyt on vaan niin kaukana että vähän kylmää ettei sitä vaaleaa suomalaistyttöä siellä kaapata ja ryövätä...

      Poista
  3. Toivottavasti vaihtoajasta tulee onnistunut ja ikimuistoinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavoitteita oli tytöllä, joista yksi meksikolaisen sairaalan/vankilan välttäminen;) ehkä toi kielitaidon kartuttaminenkin ois aika hyvä...

      Poista