tiistai 27. tammikuuta 2015

Lomainstoja


Aurinkoisia päiviäkin sentään mahtui lomaan, ja päivät ovat valtavasti pidentyneet.

Tytön läksiäisissä oli tarjolla hänen itse tekemiään herkkuja, tacopizzaa ja ihanan ällömakeaa rockyroadia, jossa oli lakua, vaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä joukossa. Mullekin jäi maistiaisia.

Tein peikonlehdelle nuorennusleikkauksen ja luulen vähän että mun hoidossani se ei tule kesää näkemään. Se on liian hämärässä ja tällä hetkellä lisää lehtiä on ruskistunut:(

Vein lomalla kirpeänä pakkaspäivänä petivaatteet parvekkeelle tuulettumaan ja vaihdoin lakanat. Tässä näkyy saalis, joka oli kätkettynä petauspatjan alle ja patjojen rakoihin. Honey ei ymmärrä pureskella puruluita, piilottelee vaan niitä.


Sain ihan parissa päivässä Omenamiehen nettikaupasta tilaamani iPadin suojakotelon, aika kuninkaallinen eikö vaan? Edellinen Victoria's Secretiltä hankittu alkoi jo hajoilemaan.

Anttilassa poiketessani eksyin väkisinkin Heseen, kerrosateria on mun suurta herkkuani.

Vastapainoksi tein kulhollisen terveellistä hedelmäsalaattia kun oli paremmin aikaa näperrellä keittiössä.

Otsikoissa luvattiin tavallista kylmempää lopputalvea ja varauduin hankkimalla lämmikkeeksi Dooley's toffeelikööriä.


Honeyn kanssa oli aikaa löhöillä ja lueskella sohvalla ja sängyllä, meillä ei paljon tän aktiivisempia harrastuksia ole, juoskoon nuoremmat agilityssä.

Viimeisenä lomapäivänä oli jo työt mielessä ja haikea olo, pidin ihan pyjamapäivän kun kurkkukin oli vähän kipeä. Tytöllä on jo toinen antibioottikuuri menossa, eikä tahdo flunssanoireet helpottaa vaan.

Matkailija pääsi turvallisesti perille Meksikoon ja me oltiin hengessä mukana ja syötiin tortilloja kotona.

Honeylle tuli nälkä mutta ei hätää, se kaivoi patjojen välistä esiin koirankeksin, ekaa kertaa taisi sellaisenkin syödä. Ihme tyyppi, ei tajua leluista ja makupaloista mitään, oma kuivamuona ja mun joka päivä nauttima Saarioisten ohrapuuro on sen perusravintoa. Tietysti makkarat ja sellaiset erikoisherkut maistuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti