lauantai 3. tammikuuta 2015

Hevostelua

Ajattelin tänä vuonna jättää alennusmyynnit väliin, koska en varsinaisesti tarvitse mitään uutta vaatetta tällä hetkellä. Sen verran kuitenkin sorruin, että tein pienen tilauksen Junarosen nettikauppaan, mutta siitä lisää myöhemmin.

Mun pidemmät vapaani osuivat uuden vuoden alkuun ja nyt viisi vapaapäivää yövuorojen päälle tuntuu pieneltä lomalta. Sadetta ja liukkautta uhmaten piti käväistä eilen kaupungilla kirjastossa täydentämässä luettavien kirjojen pinoa, että aika kuluisi leppoisasti lueskelun ja kotoilun merkeissä.


Samalla reissulla katselin vähän uutta laadukkaampaa meikkipussia joululahjarahoilla, mielessä oli Ted Bakerin söpö rusettimalli, mutta niitä nyt ei tällä hetkellä tietenkään löytynyt.
Lopuksi poikkesin vielä Cottonilla bussia odotellessa ja löysin yllättäen mieleisen ehdokkaan. Mulla oli jo kassalla maksettuna klassinen Malene Birgerin mustavalkoinen meikkipussi, kun iskin silmäni Tory Burchin hevosaiheiseen pussukkaan ja vanhana heppatyttönä muutin vielä mieleni.


Sopii täydellisesti aiheeseen kun luen juuri Itävallan keisarinna Elisabetin (Sisi) rakkausseikkailuista 1875-luvun Englannissa ketunmetsästyksen pyörteissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti