torstai 15. tammikuuta 2015

Tammikuun Livbox

Tällä kertaa postissa käynti ei ollut enää niin haastavaa kuin joulun alla ja paketin sai ilman pitempiä jonottamisia. Lumisessa maisemassa on kiva kulkea ja päivä on jo selvästi pidentynyt. Ensimmäistä kertaa kuulin aamulla yövuorosta palatessani lintujen piipitystä, tuli heti niin keväinen olo:)


Talvinen pakkaus sisälsi täsmätuotteita hiuksien ja kasvojen saamiseksi priimakuntoon.


Useampia BB ja CC-voiteita oon kokeillut ja käyttänyt eri merkeiltä mutta tämä Rimmel on mulle uusi tuttavuus ja tulee varmasti sekin käytettyä. Lumenen voiteet ovat kyllä melkein mun suosikkeja vaikka tällä hetkellä on käytössä Oriflamen Giordani Gold CC-voide. Melkein kaikki on olleet sopivia kun ei ole tarvetta millekään paksulle pakkelille. 
Ensi viikolla mulla on lomaa ja tilasin ajan kasvohoitoon itseäni hemmotellakseni, ensimmäisestä ja ainoasta kerrasta onkin sellainen 30 vuotta aikaa, että ihan mielenkiintoista kuulla arviota ihon kunnosta.


Cutrinin Sensitive Care Spray on oikein tervetullut kosteuttava hiuksiinjätettävä hoitosuihke. Se poistaa talvista sähköisyyttä ja auttaa myös ylläpitämään hiusvärin hehkua.
Lumenen tehokosteuttava naamio rauhoittaa pakkasenkin aiheuttamaa ihon ärsytystä ja punoitusta, sitä en vielä kyllä ole ehtinyt kokeilla.
Sitten oli mulle oudolta merkiltä La Roche-Posaylta voide erittäin kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle joka sopii koko perheen käyttöön, myös vauvoille. Tuollaisia pikkuputkiloita on kiva kerätä ja pakata mukaan kun lähtee matkoille.

Ekassa kuvassa näkyi vielä Philosophyn kolmen minuutin kaksivaiheinen kuorinta, jonka lupasin tytölle kokeiltavaksi nyt kun kerran ensi viikolla itse menen sinne kosmetologin käsittelyyn. Kerron siitä kokemuksesta sitten tarkemmin kun olen siellä käynyt.

2 kommenttia:

  1. Oli oikein kiva boxi ja mielettömän hyvin meidän tytöiltä lähtee takut tuolla Cutrinilla. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne edelliset on olleet vähän pettymyksiä mutta nyt oli taas mielenkiintoisempaa kokeiltavaa:)

      Poista