torstai 29. tammikuuta 2015

Pieniä ilonaiheita

Kun yhdistetään kynttilänliekin tuoma tunnelma, houkutteleva tuoksu ja ripaus silmäniloa, niin ei voi mennä vikaan kun haluaa hyvän mielen pienellä vaivalla.


Työkaveri piti heti alkuvuodesta Partylite-kutsut, joista mäkin tein pienen tilauksen, vaikka uudessa kevätkuvastossa olisi ollut vaikka kuinka paljon iloisemmankin värisiä ja huumaavan tuoksuisia kynttiläuutuuksia, joita olisi tehnyt mieli haalia itselleen.


Mä pidättäydyin kuitenkin mustavalkoisessa linjassa kun kyseessä oli kookoksentuoksuinen kynttilä. Kookos on ihan lempituoksujani myös ihonhoitotuotteissa, esim. Bodyshopin kookosvartalovoi on tosi paljon mua miellyttävä voide, jota ostan aika ajoin uudelleen.


Tilauksista sai nyt kivasti alennustakin, niin että otin myös tuollaisen mustan jalan kynttilää korostamaan. Nyt kun vaan olisi vapaa ilta, niin että jaksaisi istua tunnelmoimassa ja nuuhkimassa sulotuoksuja. Tässä on nyt nimittäin neljä iltaa peräkkäin kun työvuorojen ja bussiaikataulujen takia pääsen rojahtamaan sänkyyn vasta puoli yhdentoista tienoilla. Sen jälkeen on yksi vapaapäivä, että sitä odotellessa...

2 kommenttia:

  1. Kyllä on upea, tälläisten kynttilöiden pahvirasiatkin olen säilyttänyt, kun ovat niin kauniita. Mukavaa viikonloppua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin mulla on paikat täynnä kaikkia ihania laatikoita;) Rentoa viikonloppua sinne, täällä se on työntäyteinen...

      Poista