tiistai 13. tammikuuta 2015

Sisustusinspiraatio

Mulla on tässä yksi vapaapäivä ja kävelin kauniissa auringonpaisteisessa ja lumisessa säässä kirjastoon hakemaan lisää lukemista. Sain siitä jotenkin energiaa niin, että pitkään mietitty projekti tuli toteutettua kun saatiin mieskin vihdoin suostumaan ideaan. 
Meillä on ollut olkkarissa jo vuosia väliaikainen viritelmä tv-tason kanssa, aikaisempi Muuramen kokoonpano ei tänne muuttaessa tullut kysymykseenkään kun taso kolmella laatikostolla oli jonkun verran liian leveä tilaan. Yhtä laatikostoa on ollut korvaamassa metallinen ritilätaso, joita meillä muinoin 80-luvulla oli useampiakin ja olivat tyylikkäitä silloin... Nyt se on alkanut ärsyttämään etenkin tyttöä ja lopulta mieskin taipui siirtämään tyhjänpanttina yläkerrassa ollutta laatikostoa sen tilalle alakertaan.


Tässä projekti alkuvaiheessa; ritilästä on tyhjennetty dvt:t pölyttymästä ja PepsiMaxia kuluu touhutessa. Ennen ja jälkeen kuvissa on aika erilainen valaistus kun homma oli valmis vasta pimeän aikaan.


Tässä nyt ei näy miten vasemmasta kulmasta laatikosto on reilun kymmenen senttiä seinää leveämpi. Ei se mulle oo mikään ongelma, kyllä siihen silmä nopeasti tottuu. Ongelmana on puolestaan digiboxien takana oleva johtojen sekamelska, pitäisi keksiä miten sen saisi helposti piiloon. Tuleeko mieleen mitään ideoita?
Meillä on muuten ihan älyttömästi kirjoja joka paikassa ripoteltuna, osa laatikoistakin niitä täynnä ja niitä on myös katonrajassa hyllyllä yläkerrassa. Sitten kun viimeinen tyttö lentää pesästä ostetaan iso kirjahylly ja tehdään kirjasto/vierashuone.

2 kommenttia:

 1. Brojekti näyttää onnistuneen ja huippua että saat miehenkin mukaan!
  Kirja ongelma on oikein tuttu, meilläkin joka paikassa kirjoja ja paljon :)

  Mulla on yks ystävä, joka on kova virkkaamaan ja hän kertoi virkanneensa (älä kysy miten) niille johdoille 'kotelon', etteivät ole aina sekaisin...kuulostaa hauskalta :) Jos olet jossain törmannyt virkattuihin korvanappijohtojen päällisiin, niin kait vähän samaan tyyliin :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin tutkia ja kehitellä miten niitä johtoja piilottelisi, pääasia että saatiin homma kuitenkin etenemään ja on paljon siistimmän näköistä nyt;)

   Poista