lauantai 24. tammikuuta 2015

Loma lähestyy loppuaanNopeasti on viikko kulunut, enää huominen päivä aikaa ottaa rennosti.
Ilmatkin ovat suosineet ja välillä aurinko on pilkistänyt. Ollaan käyty Honeyn kanssa vähän jäällä kävelemässä mutta tuonne taustalla häämöttävälle Siilinkarille ei olla vielä uskaltauduttu.


Lunta on ihan mukavasti, kesäinen mietiskelijä sieltä seasta kurkkii kevään etenemistä.
Ihan pelkästään makaamiseksi ja lukemiseksi ei viikko ole mennyt, vaan sain tehtyä useampia pieniä projektejakin; mm. petivaatteiden vaihto ja tuuletus pakkasessa. Yhtenä päivänä tyhjensin ja puhdistin koko korkean jää/kylmäkaapin ja siinä menikin aikaa kiipeillessä.
Kävin läpi myös kaikki pukukoruni, joita on päässyt kertymään ja järjestin ja karsin osan.
Olohuonetta saatiin vähän uudelleen sisustettua ja jos jaksan vielä huomenna, niin tutkin korvislaatikkoni ja perkaan sieltä kaikki parittomat ja käyttämättömät korut.

Mutta tänään vasta varsinainen yllätys tuli, vanhin tyttö laittoi päivällä kuvan WhatsAppiin ja siinä vaan katottiin pulloa että jaahas, onko sulla joku oma nimikkojuoma.
Sitten hetken päästä nuorin tyttö huomasi että Facebookissa oli ilmoitus että tytär ja hänen poikakaverinsa ovat juuri menneet kihloihin!


Ei me tossa kuvassa kiinnitetty nuorimman tytön kanssa millään lailla huomiota tuohon rasiaan, jossa on sormukset:) Olin mä aika lailla puulla päähän lyöty, mutta sillain hyvällä tavalla, vai voiko niin sanoo...
Tässä on sitten ehkä edessä jotain kihlajaisjuhliakin kun tyttö muuttaa Turusta kevään ajaksi Tampereelle putkiremonttia pakoon heti ensi kuun alusta.

Aika tapahtumarikas viikko kaikin puolin, yksi lapsi lentää maailman toiselle puolelle ja yksi pamauttaa kihloihin, mitähän tässä vielä oikein ehtii... 

4 kommenttia:

 1. Paljon onneacnuorelleparille ♥ taisi olla mammalle melkoinen yllätys , hyvä, että mieluinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli iso yllätys, ovat sentään seurustelleet vasta vähän aikaa mutta kyllä sitä sit tietää kun oikea löytyy:)

   Poista
 2. Lomaksi sinulla on ollut aika toimelias viikko - ja vielä tuollainen yllätys kaupanpäälle!
  Onnea ja lempeä nuorelle parille - ja mamma ottaa nyt sitten ihan rauhallisesti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nuoren parin puolesta! Ovat itsekin vielä ihmeissään sormuksista;) Tän päivän kyllä lepään täysin kun vielä kurkkukipu yllätti...

   Poista