sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ei mennyt niinkun elokuvissa

Kotona ihan olen enkä missään maalaislomalla, eilinen ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan vaan jouduttiin kokemaan aika hyytäviä paniikin hetkiä...
Ehdin tosiaan yövuoron jälkeen kotiin vaihtamaan juuri vaatteet ja vähän tupsuttamaan puuteria naamaan, kun oli jo aika lähteä Lempäälään hautajaisiin.
Varattiin ihan reilusti aikaa löytää paikan päälle kun mun sisko ja vainajan tytär tulivat poimimaan mut kyytiin autolla, joka ei ikinä ennen ole reistaillut. Siitä kun lähdettiin liikkeelle alkoi öljynpainevalo palaa ja sisko tarkasti öljyt, riittävästi oli. Jatkettiin matkaa ja valokin jatkoi vilkuttamista kunnes moottorista alkoi kuulua outoa ääntä.
Ajettiin sitten siskon työpaikan pihaan ja alettiin kuumeisesti soitella tytöille, jotka nukkuivat puhelimet äänettömällä.

Kukaan ei vastannut ja aika alkoi käydä vähiin, joten ei auttanut kuin soittaa taksi ja selittää että olis aika kiire ja paha paikka nyt. Onneksi taksi tuli nopeasti ja ängettiin sinne kukkalaitteidemme kanssa, ja oltiin onneksi ajoissa paikalla kirkon luona loppujen lopuksi, vaikka vähän sydämentykytyksiä koettiin.
Päästiin kauniin tilaisuuden jälkeen kyydillä takaisin, mutta sinne jäi siskon auto ja viikonloppureissu...
Täytyy vaan toivoa ettei mitään huippukallista remonttia vaatisi.


Meillä oli sitten edessä tytön läksiäisbileet, joita varten mun piti olla poissa. Olin aivan puhki valvomisen jälkeen eikä ollut mitään varasuunnitelmana, joten tytöt saivat katkerana hyväksyä että majoittauduin yläkerran makkariin salaa juhlien ajaksi;)


Sinne Honey tuli välillä turvaan kun meteli yltyi. Ainoa vaan etten saanut nukuttua kun olin jotenkin niin ylikierroksilla ja päätä särki. Nälkäkin alkoi jo tulla mutta en saanut näyttäytyä:) viimeiset juhlijat lähtivät puoli yhden aikaan ja hiivin alas maistelemaan rääppeitä ja ihmettelemään sotkua ja sorruin vähän siistimään paikkoja...


Tää päivä on mennyt nukuskellessa ja tytöt hakivat pizzaa.  Toivottavasti tää lomailu tästä saa vähän rennomman jatkon. Aika vauhdikas oli toi aloitus!

2 kommenttia:

  1. No huh mikä aloitus ja toivottavasti autoremppa ei kallis. Meillekin tuli autoon juuri tonnin pieti, jonkun hitsinpimpulan jakohihnan takia. Blaah..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt sais olla vähän rauhallisempaa loppuloma... Auto on vielä tosi tärkeä siskolle kun asuu maalla ja kauppaan ja töihin pitkät matkat, ei oikein selviä ilman:(

      Poista