torstai 8. tammikuuta 2015

Ilo irti vapaista

Joulun aika meni suurimmaksi osaksi töissä ja mikäs sen mukavampaa kun näin jälkikäteen nauttia hyvin ansaituista vapaapäivistä. Ainoa vaan, että flunssainen olo kiusaa, tyttökin on parhaillaan antibioottikuurilla kun joku pahansisuinen virus meillä mellastaa.
Onneksi saa ottaa ihan rauhallisesti vaikka tänään kuitenkin rämmin räntäsateessa ripsihuoltoon, viime kerrasta pääsi venymään niin pitkä tauko ettei montaa ripseä enää ollut jäljellä...


Ostin matkan varrelta itselleni piristykseksi kevään ensimmäiset tulppaanit ja karpalolonkeroa, nyt on kiva kellahtaa sohvalle selailemaan tänään tullutta H&M:n kevätkuvastoa, luultavasti mäkin jotain pientä keväistä tilattavaa löydän itselleni kun tyttö joka tapauksessa tekee tilauksen.
Hain myös postista Junarosen pakettini ja alan tässä sovitella myös alevaatteita.


Aika pimeä päivä on taas vaihteeksi ollut mutta lunta on tullut kivasti lisää. Nyt ei kaivattaisi yhtään vesikeliä ja jäätiköitä.


8 kommenttia:

  1. Peukut herkulliselle karpalolonkerolle ja tulppaaneille. Ovat lempikukkia kaikissa mahdollisissa väreissä. <3 HM kevätkuvasto on ihana ja eniten tykkään katsella sisustuspuolta. <3

    Kirpsakkaa loppuviikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisipa sieltä sisustuspuolelta heti jotain löytyäkin ja joku pusero olis kans kiva, joka ei olisi aina mustaa;) Rentoa viikonloppua sinne, mä menenkin taas töihin viikonloppua viettään...

      Poista
  2. Tulppaanit on ihan parasta piristystä joulun jälkeen! Keltaiset tulppaanit minäkin ostin :)
    Toivottavasti flussa ei pääse pahemmin vaivaamaan, kuumaa juomista, lepoa ja hyvä leffa...ne on parasta flunssa lääkettä, tosin monesti siinä käy niin, että uni tulee ennen kuin leffa loppuu :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on huominen aikaa vielä lepäillä ja ihastella tulppaaneita, sitten onkin edessä tiiviimpää työputkea. Hyvää viikonloppua sulle:)

      Poista
  3. Oih- kevättulppaaneja ♥ heti ostoslistalle, viikonlopuksi kotiin kukkimaan! Kiusallista flunssaa on nyt kovasti liikkeellä, täällä koputtelen puuta ettei tauti iskisi. Toipumisia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulppaanit on munkin lemppareita, joulukukkiin ehti jo vähän kyllästyä...

      Poista
  4. Mukavia vapaapäiviä, toivottavasti ei iske tautia päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomisen kun ottaa rauhallisesti niin eiköhän sitä taas pysy vauhdissa... Mukavaa ulkoiluviikonloppua, toivottavasti säät suosii:)

      Poista