maanantai 6. lokakuuta 2014

Uusia rättejä

Tyttö meillä aina netissä selailee ja suunnittelee vaate-tilauksia, mutta mä lähinnä innostun kun saan oikean kuvaston katseltavaksi. Niinpä mä usein uusimman H&M:n lehden ilmestyttyä löydän jotain tilattavaa itsellenikin.
Vaatteiden laatu nyt ei ole ehkä kaikista parasta mutta eivät ne sitten ole hinnallakaan pilattuja. Ihan kiva kun sieltä löytyy nykyään paremmin isompiakin kokoja.Mä iskin silmäni tällaiseen harmaaseen rentoon collegeen, jossa oli sopivasti kimallusta piristyksenä. Se mulla on ehtinyt olla jo käytössäkin ja ehkä kokoa pienempikin olisi riittänyt...


Sitten oon suunnitellut jonkinlaisen karvaliivin ostoa ja tuolta nyt löytyi jonkinlainen versio ainakin alkuun. Erilaisia neuleliivejä mulla on ollutkin ahkerassa käytössä talvisin.
Tuollaisen kevyen paitiksen tilasin myös, olisin halunnut trikoisen samanlaisen kun aiemmin syksyllä tilasin mutta en niitä valikoimasta löytänyt tällä kertaa. Mä en koe kangaspaitoja niin mukaviksi päällä, mutta voihan niitä välillä käyttää ja totutella.
Vielä valkoinen pörröneule jäi odottamaan myöhempää toimitusta. Senkin olisin tilannut turvallisesti mustana mutta tyttö sai mut päätymään kuitenkin valkoiseen, niin sithän mä oon ihan lumipallo;)

6 kommenttia:

 1. Kivoja "rättejä" jälleen, ja turkisliivi on munkin hankintalistalla! H&M kutsuu.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä sieltä löytyy kivoja vaatteita vähän varttuneemmillekin;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Uskon kans että tulee käytettyä ihan hintansa arvosta:)

   Poista
 3. Eikö yhtään hävetä käyttää tuollaista kertakäyttömuotia? Epäeettisissä oloissa tuotetaan järjettömiä määriä vaatteita länsimaalaisten mielitekojen ja päähänpistosten vuoksi. Blogit ovat yhä entisestään lisänneet tätä hysteriaa. Toivoisin enemmän vastuullisuutta ja ajattelua kulutukseen.

  Toivoo närkästynyt lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mua hävetä, niin paljon aikaa tulee kuitenkin vietettyä työvaatteissa, joten en viitsi satsata isoja summia arkivaatteisiin jotka eivät mulla ole kertakäyttöisiä. Esim. sama leopardipaitakin on kulkenut mukana 80- luvulta saakka.

   Poista