tiistai 14. lokakuuta 2014

Lokakuinen Livbox


Lokakuun Livboxissa vallitsevana värinä on roosa, joka viittaa rintasyövän vastaiseen taisteluun ja myöskin kaikista lokakuun boxeista on lahjoitettu euro Roosa Nauha- keräykselle.


Paketista löytyi Osis+ uutuushiuskiinne, joka antaa hiuksille kunnon pitoa ja kiiltoa pienessä sopivasti mukana kuljetettavassa pullossa.
Hiustuotteita oli tällä kertaa enemmänkin; BC Oil Miracle shampoo, joka sisältää tuoksuvaa villiruusuöljyä sekä saman sarjan hiustenhoitoöljy rauhoittamaan ja ravitsemaan hiuksia ja hiuspohjaa. Öljyä jo ehdin kokeilla ja siinäkin oli miellyttävä ruusuntuoksu.Lumenelta tuli Arctic Sand-kynsilakka hiekkaisen karhealla mattaefektillä, jossa on kaunis pinkki sävy. Sellaisen ehdin jo suunnitella ostavanikin, mutta sainkin sen iloisena yllätyksenä Livboxin mukana:) Sitten kun vapaat koittaa testaan lakkaa mutta pelkään kyllä että se kuuluu sarjaan kynsilakkoja, joita poistaessa menee hermot.


Neutrogenan verigreipin tuoksuinen kosteusvoide ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä sekä silottaa ja raikastaa ihoa. Se kelpasi hyvin tyttären käyttöön.
Oikein kiva pinkki teemapakkaus oli tällä kertaa ja mukana tuli myös kutsu osallistua Livboxin perustamaan Roosa Nauha-keräykseen  bit.ly/livboxroosanauha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti