tiistai 28. lokakuuta 2014

10 tärkeää tietoa mammasta


Mä oon ollut huono pitämään puoliani jo pienestä pitäen; tarina kertoo että kun pikkusisko ajoi takaa ja yritti repiä tukasta, kiipesin pöydälle turvaan.


Tykkään hiljaisuudesta yksin ollessani, en pidä koskaan telkkaria tai radiota päällä kun en välitä taustametelistä.

Oon ollut tallityttö ja hoitanut ponia ja ratsastanut säännöllisesti n. 18 vuoden ikään asti, jolloin lukio ja kirjoitukset alkoivat vaatia liikaa aikaa.


Oon koukussa PepsiMaxiin, se on mun kahvini kun en välitä juoda mitään kuumaa. Tulee päänsärky jos en saa päivittäin pepsiä.

Oon vuosien varrella asunut tällä samalla kadulla kolmessa eri asunnossa, viihtyisä oma alue on löytynyt.

Tykkään nukkua viileässä ja tarkoitan tosi viileää, yli 20 asteen pakkasellakin yritän aina vaivihkaa avata makuuhuoneen ikkunan yöksi. Mökillä syysiltana sellainen 14 astetta sisällä oli ihan virkistävä, ei mun mielestä takkaa tarvinnut sytyttää...


Mä oon meidän lyhyin perheenjäsen, tytöt on aikaa sitten kasvaneet mun ohi, jopa siskontyttökin;)

Vaikka muuten katson tosi vähän telkkaria niin "Tanssii tähtien kanssa" kaikki tuotantokaudet oon seurannut tiiviisti. Enkä edes itse osaa tai tykkää tanssia, en edes häävalssia ole tanssinut kun ei meillä ollut tanssihäitä.

Mulla on huulirasvariippuvuus, pitää jatkuvasti käyttää ja lisäillä rasvaa huuliin, jopa yölläkin.


Mä oon vahvasti perinteisen kirjan kannalla, mutta nyt kuitenkin latasin iBooksin ja sinne joitakin ilmaisia kirjoja siltä varalta jos joskus luettava pääsisi loppumaan kesken.

Kuvat Pinterestistä.2 kommenttia:

  1. Mä kans tykkään nukkua vilpoisassa, mutta ehkä 14 olis meikälle jo liikaa. Mulla taas on aina joko radio tai tv auki, ulkoillessakin radio pauhaa kuulokkeista jos ei ole seuralaista matkassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän aikaisemmassa paritalossa makkarissa oli niin viileä että sisko puki vauvalleen toppahaalarin kun vei sinne päiväunille;) untuvapeitto on ihana mut nyt ei meillä kyl oo sellasia...

      Poista