keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kalkkikset koolla

Kehitettiin jotain rentouttavaa mun lomani kunniaksi kerrankin kun mulla on illat vapaana. Eli kolme tätiä; mun lisäkseni sisko ja meidän vanhin ystävä, jonka olemme molemmat tunteneet siitä saakka kun olin hänen kanssaan samassa tarharyhmässä, kokoontui leffailtaan vanhan kamun luokse.


Elokuvien ja telkkarin suurkuluttajana tunnettu ystävä oli ostanut iltaa varten meille katsottavaksi Disneyn "Pahatar"-leffan ja oli se oikein viihdyttävä kokemus, vaikka voi vain kuvitella miltä se olisi näyttänyt isolla valkokankaalla.


Kälättämisen ja seikkailun katselun ohessa nautimme kynttilänvalosta, colasta tilaisuuteen sopivista pöllölaseista ja suussasulavasta ranskalaisesta kinkkupiirakasta ja taidettiin me vähän suklaatakin maistaa.
Miten aina sattuukin että meillä esiintyy porukalla tyypillistä dementiaa : "No se huvipuisto, se joku park...ei Ideapark, mikä ihmeen park se oli?" Ja sitten kaikki ihmettelee pitkään samoin kuin haetaan aivosopukoista jonkun laulajan tai näyttelijän nimeä aina vähän väliä. Sellaista se on kun vanhaksi tulee;) Se oli muuten Powerpark...

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, pitäis vaan järjestää useammin, muutenkin kun vaan lomalla...

   Poista
 2. Mökötin heti jennille kun kuulin että olitte olleet siellä porukalla :D sun pitää kyllä tulla joskus täällä meillä käymään ja mäkin haluun tulla moikkaan Honeya siellä teillä joskus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunniteltiinkin et tullaan sinne porukalla talvella käkättämään:) Honey täällä odottaa koska tuut!

   Poista