perjantai 10. lokakuuta 2014

Lisää lukemista

Tänään vietetään Aleksis Kiven ja suomalaisen kirjallisuuden päivää ja sen kunniaksi taas laskin vuoden aikana lukemani kirjat.


Täytyy sanoa että edelliseen vuoteen verrattuna tuli heikko tulos; ehdin lukea paljon vähemmän, nyt kertyi vain 105 kirjaa kun aikaisempi saldo oli 124 kirjaa.


Voihan tietysti olla että luin tällä kertaa enemmän paksumpia opuksia, mutta kyllä lukuharrastusta on häirinnyt myös lisääntynyt datailu ja telkkarin katselu. Keväällä nimittäin seurasin jopa kahta sarjaa, "Mustat lesket" ja "Nymfit" tuli katsottua, vaikka muuten "Uusi Päivä" on ainoa ohjelma jota katselen säännöllisesti.


Tänään kävinkin kirjastossa enkä sentään kirjakaupassa hakemassa uuden lastin lukemista ja huomenna taas työputki jatkuu yhden vapaan jälkeen, huhhuh...
No on tässä ilta aikaa rentoutua ja lukea hyvillä mielin kun näyttää sadekin alkavan. Tuoksukynttilät vaan palamaan ja vähän siideriä jäillä ja koira kainaloon niin kaikki on täydellistä:)


Tänään on muutenkin onnen päivä, nuorin tyttö kuuli saaneensa töitä avoimessa yliopistossa lukemisen vastapainoksi. Ne työt ja opiskelupaikat kun tahtovat olla niin kiven alla nykyään...
2 kommenttia:

  1. Hieno luku tänäkin vuonna! Lukeminen on kyllä tosi ihana harrastus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan parasta, sitä voi harrastaa missä vaan:)

      Poista