sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Viikonlopun viettoa

Harvemmin sitä osuu koko viikonloppu vapaaksi, mutta tällä kertaa sai olla perheen kanssa molemmat päivät.
Mies tuli Lontoon matkalta lauantai-iltana kotiin ja saatiin hyvät tuliaiset:)Kyllä isä osas kun oli ostoslista mukana, ottipa meille kuvankin paikan päältä. Tässä on näytillä nuorimman tytön kokoelmaa, mä en nyt tarvinnut kuin kookoksen tuoksuisen bodymistin ja sain myös tilaamani lempparituoksun, joka juuri oli ehtinyt loppua.


Kävin salilla ja oon myös vähän ulkoillut, aurinko on välillä paistanut mutta meidän rannoilla puhaltaa oikein myrskytuuli, ilman sitä olisikin jo tosi keväistä.Paistaa se aurinko risukasaankin, Kaapo löytää mielenkiintoista haisteltavaa sieltä. Viime yönä en kyllä juuri nukkunut, se makasi painavana mun jalkojen päällä ja vaihtoi vähän väliä asentoa. Onneksi sai aamulla nukkua pitkään.
Viikonloppuun on kuulunut myös herkuttelua, myöhästyneet naistenpäiväpihvit pippurikastikkeella ja hyvää avokadosalaattia, hedelmäsalaattia ja tuliaiskarkkeja.


Nyt alkaa olla jännät paikat, nuorimmalla tytöllä on meneillään viime hetken valmistautuminen huomenna alkaviin kirjoituksiin. Mä yritän olla hiljaa etten häiritse keskittymistä höpöttämällä...

2 kommenttia: