torstai 6. maaliskuuta 2014

Unista höpinää

Mulla on tosiaan tässä yövuorot meneillään ja heräsin vähäksi aikaa henkiin ennen töihinlähtötorkkuja.
Meillä mies hoitelee ahkerasti matkustelemisen, joskus kaveriporukassa ja niinkuin tälläkin kertaa ihan yksin. Hän lomailee muutaman päivän Lontoossa ja täällä odotetaan löytyykö mitään kivoja tuliaisia;)


Alunperin Kaapo oli päätetty viedä viimeiselle eläinlääkärikäynnilleen ennen tätä matkaa, mutta ei sitten pystyttykään ja nyt vahditaan ja nukutetaan sitä täällä tytön kanssa kaksin.
Viime viikolla sattui paha tilanne kun Kaapo ei nähnyt/tajunnut että paljeliukuovi oli kiinni ja hyppäsi päin sitä sillä seurauksella, että sen tassu liukui ja jäi oven alle tiukasti jumiin. Voi sitä järkytystä kun Kaapo rääkyi shokissa ja jotenkin väkivalloin se tassu sieltä lopulta kiskottiin irti.
Aika vaikeeta jos alkaa tulla kaikenlaisia haavereita kun se ei näe...pitäis osata huomioida kaikki vaarat.
Löysin ihanan vauvakuvan Kaaposta ihan alkuajoilta.


Nyt kerään vielä voimia yötä varten. Lumi on onneksi sulanut ja yritän päästä pyörällä liikkeelle, yhden kerran jo onnistuin polkemaan työmatkan ennen kuin yllättäen yöllä oli satanut reippaasti lunta.2 kommenttia:

  1. Ihana vauvakuva...mä en kohta voi käydä täällä sun blogissa kun alkaa niin kovasti surettaa tuo Kaapo ♥

    VastaaPoista
  2. Kyllä joku ratkaisu pitää tehdä tässä ja miettiä Kaapon parasta... Ilman koiraa ei tulla kyllä pärjäämään jatkossakaan!

    VastaaPoista