lauantai 29. maaliskuuta 2014

Muotia moneen lähtöön

Nyt tulee välillä "muotipostausta" :)
Vielä kotona asusteleva tyttö tilailee silloin tällöin vaatteita milloin mistäkin ja mä saan olla mukana ihailemassa kun paketteja tulee, se on melkein yhtä kivaa kun jos sais itselle jotain uutta...Yksi kevätostoksista on ollut tämä sininen bilemekko, joka on kyllä oikeasti luonnossa tummempi kuin nämä kuvat antavat ymmärtää.Ja sitten nää kengät eivät ole todellakaan mun, mä en kyllä pysyisi enää pystyssä koroilla, ehkä jotkut kiilakorot vielä voisi mennä.
Lisäksi mä oon yrittänyt pähkäillä sitä ylioppilasjuhlien asua omalta osaltani ja kaikkien mustien vaihtoehtojen joukosta löysin Desigualin mekon, joka näytti kivalta. Tosin tytön mielestä se on liian arkinen.


Enkä mäkään kyllä oo niin varma onko tää kuitenkaan se juhlamekko, tuntui vähän lyhyeltä siihen nähden mihin mä oon tottunut, en tiedä osaisinko laittaa ilman leggingsejä...
Ja sitten mä näytin siinä niin pullealta ja tosiasiahan se onkin, mutta pitäiskö sittenkin hankkia joku peittävämpi kaapu?Tai laihtua ihan rutkasti? Apua mitä mä teen?

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniit korkkarit. Pukeutumisjutut on kinkkisiä, mut musta tärkeintä on se et asu tuntuu päällä hyvälle ja jos asunsa kantaa ryhdikkäästi ja hyväl itsetunnolla ni paremmalle se usein näyttää ku joku huippumerkki kannettuna" maansamyyneenä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tässä on vielä pari kuukautta aikaa tuumia ja sovitella mikä tuntuu hyvälle...

   Poista
 2. Kauniit korkkarit, joita en myöskään minä pystyisi enää käyttämään;)
  Ja juhlapukeutuminen on aina vähän vaikeaa; minä ainakin tiedän juuri, millaisen vaatteen haluaisin, mutta eihän niitä koskaan silloin löydy - sitten ostetaan hätäpäissään jotain, jossa olo ei aina ole ihan mukava;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sekin on ongelma vaikka kaikkea kivaa löytyisi niin omat mittasuhteet ja ikäkin ehkä vähän rajoittaa valintaa...

   Poista