perjantai 14. maaliskuuta 2014

Aurinkoinen päivä

Oli oikein aurinkoinen kevätpäivä, ainoa vaan että tuuli puhalsi kovasti ja välillä pyöri ilmassa pieniä hiekkapyörremyrskyjä, niin että piti pysähtyä ja sulkea silmänsä ja silti ihan hampaissa hiekka ratisi. Kävelin vähän asioilla samalla nauttimassa raittiista kevätsäästä, kun piti mennä muutenkin apteekkiin. 


Mies toi ihan oma-aloitteisesti kauppareissulta oransseja tulppaaneja ja mä huomasin kaupungilla kierrellessäni että keskustaan on ilmestynyt taas Etolan liike, josta löysin kivan muovisen hedelmäkulhon. Ajattelin että se innostaisi syömään enemmän hedelmiä kun niitä olisi näkyvillä. Tuli samalla heti vähän pirteää väriä kotiin.


Pari pientä ostosta tarttui mukaan; olin lukenut kehuja Laveran huulivoiteesta ja ostin kokeeksi vadelmanmakuista rasvaa. En ole onnistunut löytämään vielä sellaista huulirasvaa, jota ei tarvitsisi jatkuvasti lisäillä.


Yllätin vähän itsenikin kun kävin katsastamassa KappAhlissa löytyisikö mitään sopivaa 30% alennuksella, tällä kertaa tämä mamma ohitti esillä olevat eläinkuosit ja innostui ostamaan keväistä seiloriraitaa tyylistään poiketen...
Kotimatkalla kuljin silmä erityisen tarkkana, mutten onnistunut vielä bongaamaan ensimmäisiä leskenlehtiä rinteessä, johon niitä aina ekaksi ilmestyy.


Tehtiin kotona ruoaksi hampurilaisia kun tyttö selviytyi kotiin kirjoituksista, sämpylöitä ei nyt vaivauduttu itse leipomaan mutta hyviä ne silti olivat.
Nyt voi sitten keskittyä lueskelemaan ja kerätä voimia alkavaan työputkeen. Toivon vaan ettei tänne ulotu lumisateet, että pääsen sujuvasti kulkemaan pyörällä jatkossakin.

4 kommenttia:

 1. Voi, mä kans niin toivon et takatalvi eksyis vaikka ruottiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai auta ku herätä aikaisemmin ja varautua kävelyyn huomenna:(

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo kyllä jotain väriä ja piristystä pitää yrittää keksiä...

   Poista