lauantai 1. maaliskuuta 2014

Vapailla

Neljän yövuoron jälkeen kaksi vapaata tuntuu aika vähältä, mutta kyllä tässä nyt on jaksanut jotain touhuilla ja tehdä niitä kotihommiakin pois rästistä.
Sen kunniaksi kun nuorin tyttö sai tiedon, että pääsee uudelleen kesätöihin Särkänniemeen tehtiin suklainen lättykakku, jonka ohje löytyi Vaaleanpunaisessa hirsitalossa- blogista hiljattain.
Oli oikein hyvää ja erittäin makeaa.


Kauan suunnitelmissa ollut serkkujen ilta saatiin järjestymään vihdoin ja viimein ja reipas ratsastajatyttö tuli rentoutumaan ja dippailemaan sipsejä lihotuskuurin merkeissä.


Meillä on yhteinen periaate, että mitä enemmän dippikastiketta saa kauhottua niin sen parempi. Kaapo hengaili ja nukkui mukana porukassa.


Serkkutytöllä on kiva poniblogi ja komea sekä vauhdikas Muru-poni.


Lauantaina sitten ajeltiin Lammin suuntaan hyvää ystävää moikkaamaan ja keskimmäinen tyttö oli kuskina. Aurinkokin välillä pilkisteli ja tuntui jo kovin keväiseltä. Eipä juuri lunta näkynyt missään enää.


Nyt täytyy taas asennoitua seuraavaan työ- ja yöputkeen, kolme iltaa ja kaksi yötä perään pitää taas kiireisenä jonkin aikaa...

2 kommenttia:

  1. Kiva , että tyttösi pääsi kesätöihin. Meillä poika hakee kovasti paikkaa , mutta kun ikää on vasta 16 , toivotaan parasta .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli viime kesänkin Särkässä mut ei ollenkaan varmaa koskaan pääseekö uudelleen, ottavat uusia usein tilalle. Toivottavasti pojalle löytyy paikka

      Poista