torstai 27. maaliskuuta 2014

Pääasioiden päivitystä

Meillä alkoi hiustenhoitotuotteiden tilanne näyttää vähän huolestuttavalta, niitä kun ei jostain syystä niin tule tilattua Avonilta ym. työkanavien kautta.
Nuorin tyttö, joka selailee ahkerasti erilaisten nettikauppojen tarjontaa löysi meille tilattavaa edullisesti yhteiskäyttöön AllBeauty-nimisestä verkkokaupasta Englannista.


Nyt riittää shampoota ja hoitoainetta vähän pidemmäksikin aikaa, Tigin tuuheuttavat hyväntuoksuiset tuotteet ovat 750 ml pulloissa. Mä en kyllä muista ihan varmasti aiheuttivatko juuri nuo aineet mulle joskus hilseilyä, mutta kokeilenpa taas...


Bonacuren suihkutettava, hiuksiin jätettävä hoitoaine on myös vanha hyväksi todettu tuttu, sitä tulee suihkittua kosteuttamaan hiuksia että saa ne jonkinlaiseen kuosiin vaikka juuri herättyä.
Tyttö puolestaan käyttää hopeashampoota vaalennettuihin hiuksiinsa.


Lisäksi löytyi vielä halvempi korvike sille aidolle, turkoosiin pakatulle Moroccan Oilille; hoitava seerumi jota nyt kokeillaan ja katsotaan miten se vaikuttaa, ainakin sitä kalliimpaa öljyä kovasti oon kuullut ylistettävän.
Enpä ole tutkinut mitä noi olisivat Suomessa tulleet maksamaan, mutta kotiin kuljetettuina hintaa kertyi noin 65 euroa, eikä toimituskaan kestänyt kuin reilun viikon.

2 kommenttia:

  1. Tuo BC:n Moisture Kick selvittelee minunkin takkukiharoitani :) mainio tuote , jota ilman en osaa olla .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä ja kuvittelisin että halvemmalla se kuitenkin tuolta kautta saatiin...

      Poista