perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kävelypalkinto

Vielä pari vuotta sitten pyöräilykauden ulkopuolella kävelin työmatkat mennessä ja takaisin palasin aina bussilla. Sitten päätinkin aktivoida itseäni enemmän ja aloin kävellä myös kotimatkat, ellei kyytiä ole sattunut olemaan tarjolla. Välillä kotiväki on hakenut mua iltaisin tai joku samaan suuntaan ajava työkaveri on pudottanut mut kyydistä matkansa varrella.

Tietysti noin isosta ponnistuksesta täytyy saada joku palkinto, onhan matka yhteen suuntaan sentään 3,5 km ja lisäksi töissä tulee käveltyä pari kilsaa,  joten joka vuosi olen merkinnyt ylös kävelemäni "ylimääräiset" matkat ja laskenut paljonko kertyy säästöä ja ostanut sitten sillä summalla itselleni jotain ylellistä. Tänä vuonna bussikortilla maksettavan matkan hinta olisi ollut 1,73 kerta.


Nyt osui kohdalle harvinaisen lyhyt kävelykausi, pyörällä pääsi kulkemaan tavallista pidempään ja vastaavasti taas tavallista aikaisemmin, joten palkintoraha ei noussut kovin suureksi tällä kertaa.
Mutta sai sillä sentään mammatyylisen Ted Bakerin rannekorun:)2 kommenttia:

  1. Hyvä idea, kerätä itselleen hemmottelurahaa kävelemällä bussin sijasta. Tekisi niin hyvää mullekin. Harmi vaan, että töihin on matkaa joko 18 tai 23km :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä mäkään tiedä jatkosta kun työ loppuu nykyisessä paikassa heinäkuun lopussa, voi olla ettei sitten olekaan enää kävely- tai pyöräilymatkaa

      Poista