keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Onnellinen sankari

Täällä väsynyt mutta onnellinen synttärisankari kuuntelee sateen ropinaa helteisen päivän päätteeksi.


Itse asiassa mun ei pitänyt juhlia ollenkaan vaan olla merkkipäivänä matkoilla, mutta tyttöjen painostuksesta sitten kuitenkin pienet kakkukutsut järjestettiin. Ja kivasti sain apuakin valmisteluissa kun sunnuntaina teloin nilkkani ja joudun sitä nyt tässä varomaan ja potemaan.
Kevään yo-juhlissa aiheutti toisille pettymystä kun ei ollut voileipäkakkua, juhlat olivat kevyet ja nuorekkaat ja sankarin näköiset. Nyt tuli sitten asia korjattua ja  oli vähän vanhemman näköiset tarjoilut;)


Kuvista puuttuvat kinkkupasteijat, jotka olivat mikrossa lämpiämässä, mutta voileipäkakun lisäksi oli tarjolla Branderin vadelmakakkua, mustikkajuustokakkua ja marjaista marenkikakkua. Ja alkuun tietysti maljat Fresitaa, joka on mun lempparia.


Sain lahjaksi mm. tyylikkään sisustuskassin, kaarnalevylle maalatun Jussarön majakan ja värikkään kellon kamultani. Tytöistä oli paikalla edustamassa vain vanhimmainen, joka luki jokaisen tytön mulle  laatiman kirjeen, niin ihana lahja:)  Nuorin kuvaili millainen olisi äidin unelmapäivä ja kyllä tämä sitä lähelle ylsikin, runsas shoppailu ja mansikkamargaritat nyt jäivät tosin puuttumaan...
Keskimmäinen muisteli mun uraani äitinä  ja hiukan oli mukana arvosteluakin mun välillä liian spontaanista innostumisestani höpsötyksiin ja  "pissisostoksista".
Vanhin kirjoitti tietysti filosofisia viisauksia menneestä ja tulevasta elämästä. Ne kirjeet aion kyllä säilyttää aina ja tavata niitä vielä tarkemmin!


Lämpimän päivän päätteeksi pulahdin vielä järveen merenneitoilemaan ja oli kiva uiskennella kun yllättäen sade alkoi samalla ropista. Nyt bloggailun jälkeen siirryn unelmapäivän seuraavaan osaan; englanninkieliseen romaaniin, mutta Suffelipuffeilla en nyt jaksa kaiken kakunsyönnin jälkeen herkutella.

6 kommenttia:

 1. Onnentoivotuksia vielä tuhannen kertaa synttärisankarille!
  Hienon kuuloinen päivä ja nuo tarjottavat tuovat kyllä veden kielelle;)
  Ja paras lahja ikinä nuo tytärten kirjeet äidilleen - niiden arvoa ei voi mitata♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ne kirjeet oli kyllä hauskat ja aika osuvat;)

   Poista
 2. Paljon onnea :)
  Vau, ihania herkkuja on ollut tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä oon tunnettu herkuttelusta tyttöjen kirjeidenkin perusteella;)

   Poista
 3. Onnea ❤️ namiherkkuja ja kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt on juhlat juhlittu ja lomaa odotellaan...

   Poista