perjantai 4. heinäkuuta 2014

Mökillä rentoilua

Meinasi käydä hullusti mun mökkeilyni; miehen piti kyytiä yövuorojen jälkeen mut ystäväni ja Kaapon kanssa mökille pariksi päiväksi ja hakea sitten taas pois. Ystävälle tulikin viime hetkellä este, mutta päätin kuitenkin rohkeasti lähteä kun olin niin jo asennoitunut ja valmistautunut.Onneksi sainkin kaveriksi suurimmaksi osaksi aikaa siskontyttöni ja siskokin ehti olla välillä paikalla töiden lomassa, ettei tarvinnut ihan erakkona olla. Ja mulle on noi sytytys- ja lämmityshommat ihan outoja kun aina on ollut paikalla joku joka on hoitanut ne, niin onneksi tuli apua niiden kanssa.Sää oli aika epävakainen ja välillä satelikin, mutta paljon parempi mitä oli alunperin luvassa.
Tutkin heti kukkatilanteen, mutta pionit olivat vielä ihan nupulla, yksi keisarinkruunu vaan löytyi.
Pääasiana oli lepäillä ja toipua yövuoroista, mutta kyllä me vähän hommiakin tehtiin ja raahattiin talvella kaadettuja puita rannasta ylös.
Kävin vähän kahlaamassa rantavedessä mutten uskaltautunut uimaan vielä, rannassa riittäisi kyllä mulle runsaasti kortteiden ja kaislojen perkaamista taas, että avautuisi hyvä uimareitti.Kaapo hengaili koko ajan ihan lähettyvillä, mutta oli aika levoton, hermoili ja luuli tulevansa jätetyksi kun autot välillä häipyivät pihasta.


Hoidettiin syömisetkin mahdollisimman helposti ja vaivattomasti, oli sen verran kovia tuulenpuuskia että jätettiin grillaaminen väliin ja paistettiin herkkusienet ja makkarat uunissa. Ja syötiin pahvilautasilta.
Tuli lueskeltua paljon ja loppuajan olin yksikseni ja nautin terassilla ruoanjämien syömisestä ja istuskelusta ennen kuin kyyti haki kotiin valmistautumaan seuraavaan työputkeen. 


Harmi kun seuraavat vapaat ovat vaan yhden päivän mittaisia, ei siinä ajassa ehdi mökkeilemään, niin rentouttavaa kuin se olisikin...2 kommenttia:

 1. Kivoja mökkitunnelmia!
  Tsemppiä töihin ja nautitaan auringosta nyt, kun sitä vihdoinkin saadaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kiva kun aurinko paistaa! Hyvää viikonloppua:)

   Poista