sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kesäiset synttärit

Mulla oli ilo saada osallistua hyvän työkaverin synttärijuhliin, joita vietettiin vähän jälkikäteen. Juhlapaikkana oli mulle aivan vieraalla seudulla oleva Nekalan pirtti, joka on sitä ympäröivän siirtolapuutarhamökkialueen keskipiste.
Sankari on ikinuori, naisellinen tyyppi, joka järjesti oman näköisensä juhlat joista silminnähden itsekin nautti kovasti, niin vaikeaa häntä oli vangita kuviin;)


Alkumaljojen jälkeen oli tarjolla syötävää; lihapullia ja salaattia ja sen jälkeen kuultiin nuoruudesta tuttua musiikkia punkista Abbaan. Ohjelmassa oli myös mm. naruhyppykilpailu ja tietovisa, jonka kysymykset liittyivät päivänsankariin. Sitten jaksoikin taas syödä ja esille taiottiin mahtavat kakkutarjoilut!Kaikki kakut olivat herkullisia ja kauniita, pakko oli maistaa joka lajia...
Erityismaininnan ansaitsee Riitan itsensä leipoma suussa sulava hopeatoffeekakku.


Tässä myös pari kuvaa iloisista vieraista, työkaveriporukkaa joka muutaman viikon kuluttua hajoaa omille teilleen:(Juhlapaikka oli koristeltu ilmapalloilla, ruusun terälehdillä ja tietysti kukilla. Vaaleanpunainen on aina kovasti miellyttänyt sankaria, joten sitä taisi löytyä lahjoistakin...


Juhlapaikka oli siitäkin kiva kun lasten oli turvallista juoksennella pihalla ja välillä käytiin mekin myös jaloittelemassa siirtolapuutarha-alueella. Kuvissa eläkkeellä jo olevan työkaverin myynnissä oleva mökki, jonka pihalla käytiin kuikuilemassa ja lisäksi ihastuttava violetti mökki, joka erottui joukosta.
Oli kyllä hauskat juhlat ja sääkin suosi juhlijoita kaikin puolin, ei ollut mikään järkyttävä helle mutta kaunista ja sopivan lämmintä.
Kohta onkin oma vastaava merkkipaalu edessä, mutta mä en juhli vaan lähden matkoille...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti