tiistai 15. heinäkuuta 2014

Heinäkuun Livbox

Heinäkuussa muistutellaan auringossa nautiskelun ihanuuden lomassa, että on tärkeää myös suojata ihoa sekä hiuksia auringolta.


Mukana oli Rich-merkkinen syväkosteuttava, korjaava ja kiiltoa antava shampoo ja samalta valmistajalta myös hoitava arganöljynäyte, jota voi käyttää yhtä lailla kuiviin kuin kosteisiinkin hiuksiin.
Invisibobblen hiuslenkkejä tyttö oli heti kuolaamassa, eikä mun hiukset kyllä oikein ponnarille yletykään.Dermosil puolestaan onkin mulle tuttu merkki ja itseasiassa mulla olikin ennestään samainen kesäkynsilakka, joten lahjoitan tuon ystävälleni.


Favoran kasvoille tarkoitetussa aurinkovoiteessa on suojakerroin 50 ja se tulee varmasti lomamatkalla hyvinkin tarpeeseen ja vedenkestävänä sopii mainiosti vesipedolle.
Uskollisen tilaajan bonuksena sain ylimääräisenä Terre D'Oc luomuvartalovoin värikkäässä purkissa ja se onkin monikäyttöinen, soveltuu mm. huulirasvaksi, kynsinauhoille tai ulkoiluvoiteeksi.Lisäksi pakkauksessa oli vielä CK One Red-tuoksunäyte, jonka ehdin jo piilottaa johonkin ennen kuin sain kameran käsiini.
Oli taas kaiken kaikkiaan käyttökelpoisia tuotteita kokeiltavaksi.

2 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita varmasti kaikki . En ole itse tuota Liv Boxia kokeillut , tulee hankittua kosmetiikkaa sen verran paljon muutenkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sama mullakin mutta on niin kiva saada yllätyspostia:)

      Poista