torstai 17. heinäkuuta 2014

Hellepäivä Särkässä

Tehtiin nyt uudeksi perinteeksi muodostunut kesäretki Särkänniemeen, lähinnä Koiramäen eläimiä moikkaamaan ja saatiinkin erityislämmin ilma retkipäivälle.


Tällä kertaa mukaan lähtivät mun äitini, vanhin lapsuudenystävä ja vanhin tytär, joka tuli sopivasti Tampereelle.


Kuljeskeltiin hissukseen ja pydähdeltiin välillä istumaan kun oli läkähdyttävän kuumaa. Eläimillä oli kivasti varjoisia paikkoja missä lepäillä. Koiramäki on kyllä hauska ja viihtyisä paikka, mutta ei sinne ehkä joka kesä raaskisi mennä ilman vapaalippuja...


 Kun Koiramäki oli nähty siirryttiin huvipuiston puolelle ja vilvoiteltiin matkalla uuden viileää vesitihkua suihkivan pölkyn luona.


Kierreltiin ja käytiin moikkaamassa pitkää päivää ahertavaa Angry Birds-alueen tämän päiväistä virallista valvojaa, joka iloisesti opasti meitä ja jonka hymy ei hyydy helteelläkään:)


Jonot olivat tosi pitkät joka kohteeseen, jätskikioskeillekin vaikka niitä oli monta eri puolilla. Lopuksi käytiin tytön kanssa Midhillissä syömässä suussasulavat Korean BBQ-burgerit, joissa oli misoglaseerattua ja paahdettua porsaan grillikylkeä ja chili-korianterimajoneesia, nam.Nyt oleillaan Kaapon kanssa parvekkeella nauttien lämpimästä kesäillasta ja jääkylmästä Pepsimaxista täällä keskellä tietyömaan meteliä... Oikeesti, ne kolisuttaa pitkään yöhön asti, ehkä saattaa vähän hermoja kiristää ennen v. 2017 kun urakka on valmis.

4 kommenttia:

 1. Me olimme Särkänniemessä keskiviikkona. Ei ollut jonoja lainkaan, eikä tullut kuumakaan. Tosin ihan ensimmäiseksi piti investoida viiteen sadeviittaan, mutta sen jälkeen homma sujuikin ihan mukavasti. Koiramäki oli minusta ihastuttava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään taisikin olla koko kesän ennätysmäärä väkeä liikkeellä!

   Poista
 2. Särkänniemi oli meilläkin vakiokohde silloin, kun vielä lasten kanssa reissattiin. Isäntä hoisi härvelipuolen ja minä karkasin taidemuseoon ja kaupungille - minä kun en pysty edes katsomaan niitä vekottimia;)
  Aurinkoisia kesäpäiviä hälystä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en välitä niistä laitteista mutta eläimet on lähes joka vuosi pitänyt käydä katsomassa:)

   Poista