perjantai 11. heinäkuuta 2014

Jotain pientä H&M:ltä

Nyt onkin illat venyneet, kun vihdoin ja viimein se järvivesi lämpeni niin että mäkin sain kastettua talviturkkini, varmaan ensimmäinen kerta kun meni heinäkuulle saakka. Joka ilta yhdeksän jälkeen kotiin päästyäni oon painunut suoraan järveen uiskentelemaan ilta-auringossa kaikessa rauhassa ja ainoana vapaapäivänä kävin parikin kertaa. Nyt pitää ottaa ilo irti niin kauan kun lämmintä riittää.

Alennusmyynnit eivät ole ihmeemmin saaneet mua liikkeelle, mutta tytön seuraksi tilasin H&M:ltä pari juttua, jotka saatiin tällä viikolla.Mäkin innostuin kerrankin vähän seilorihenkiseen tummansinivalkoraidalliseen neuletakkiin, vaikka yleensä käytän vaan mustan sävyisiä vaatteita. Tää vois sopia farkkujen kanssa hyvin.
Toinen ostos oli kimono, jota kaavailin matkalle mukaan, toivon kuukauden kuluttua käyttäväni pääasiassa ranta-asuja... Nyt olis jo niin loman tarpeessa, että siinä vaiheessa tuntuisi kivalta ajatus enimmäkseen uiskennella ja lueskella ja herkutella.Vähän hapsuja ja värikäs kuvio selässä saivat mut ihastumaan tähän vaikkei ollutkaan alessa.
Tuohon lähirantaan yleensä kipitän vaan leopardikylpytakki uikkareiden päällä ja Crocsit jalassa;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti