lauantai 27. helmikuuta 2016

Hemmotteluostoksia


Kävin pari viikkoa sitten kaupungilla ostamassa itselleni enemmän tai vähemmän tarpeellisia hemmottelujuttuja lohdutukseksi pitkään jatkuneeseen tautiseen oloon, joka nyt vasta on vähitellen helpottanut.
Mulla on ennestään Urban Decayn ykkösluomiväripaletti mutta oon haaveillut jonkin aikaa myös tästä kolmosesta, jonka nyt hankin samalla kun myös kulmakynän jollaista olin vailla.
Nyt on sitten värejä joka lähtöön.Kovasti kiitosta saaneen uuden Lumenen tehotiivisteen ostin loppuneen Avonin kasvoseerumin tilalle ja tämä on kyllä miellyttävän tuntuinen ja kosteuttava naamalla, seuraavaksi aion kokeilla saman sarjan yövoidetta kunhan ensin entinen loppuu.


Satuin kävelemään Ruohonjuuren ohi, enkä ole aiemmin pistäytynyt siellä, mutta nyt kiertelin ja löysin tarjouksessa olevan puhdistusvaahdon, joka vielä odottaa käyttöönottoa ja lisäksi konjac-sienen kasvojenpuhdistukseen. Niistä olen paljon lukenut kehuja ja tämä kuivalle iholle tarkoitettu sieni on ollut heti säännöllisesti kasvojen puhdistuksessa mukana ja en tiedä mistä johtuu, mutta ärsyyntynyt ja näppyläinen leuka on nyt ollut paremmassa kunnossa.Vielä halusin kokeilla jotain vähän kevyempää meikkivoidetta uudessa muodossa kun kylläkin oikein hyväksi kokemani Lumenen BB-voide pääsi loppumaan.
Tässä on nyt uudentyylinen tyynymäinen sieni, josta meikkivoidetta painellaan mukana olevaan levitysvippaan. Tuntuu helpolta, nopealta ja siistiltä tavalta tasoittaa kasvojen väriä ennen töihinlähtöä.

Ja on taas tässä töitä riittänytkin, nytkin on viiden illan putki meneillään, joka tarkoittaa ettei kotona ja muutenkaan tule tehtyä mitään järkevää ja tehokasta sen töissäkäynnin lisäksi.
Huomasin muuten vasta vähän aikaa sitten että mun kännykässähän on ohjelma joka toimii askelmittarina automaattisesti. Parina iltana oon nyt tarkistanut, että sellainen reilu neljä kilometriä tulee käveltyä pelkästään normaalin työvuoron aikana, joten se minimi 10 000 askelta tulee täyteen aika helposti kun laskee lisäksi bussipysäkille kävelyt ja koiranulkoilutuksen ym. askeleet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti