tiistai 1. maaliskuuta 2016

Treffeillä

On taas viiden illan työputki takana ja tietää tehneensä ja vääntäneensä, kun paikat rasittuu ja kipeytyy moisesta. Tänään olikin rentouttava aika ripsihuoltoon; viime aikoina on vallan laitettu volyymiripsiä kun pysyvät mulla hyvin viisikin viikkoa ja silti selvitään lyhyemmällä huollolla ja edullisemmalla hinnalla.
Huollon jälkeen tehtiin treffit miehen kanssa ja mentiin malttamattomina testaamaan Keskustorin kulmassa olevaa uutta hampurilaispaikkaa ja koska se on ollut vasta reilun viikon toiminnassa niin osattiin odottaa jonoja, kun on lisäksi vielä hiihtolomaviikko täällä suunnalla.


Ei sentään mahdottoman kauan jouduttu odottamaan, systeemi oli sama kuin esim. Vapianossa; pöytään saa hälytyslaitteen, jonka piipatessa tietää itse hakea valmiin annoksensa ja miehen jonottaessa tilaamaan aterioita vaanin meille vapaan pöydän.


Hampurilaiset ja ranskalaiset olivat erittäin hyviä, sämpylöitä pyöriteltiin tuoreeltaan ikkunan takana meidän pöydän vieressä ja pihvilihakin on paikan päällä jauhettua sekä majoneesi itsetehtyä jne. Ylimääräistä  jätettä vältetään käyttämällä juomalaseja ja posliinilautasia. Toki hintakin on sitten korkeampi kun perusHesessä, mutta ei kyllä maussakaan ollut yhtään valittamista.


Vähän oli alkuvaikeuksia kun limsakone irtisanoi itsensä kesken kaiken ja kun aikamme odoteltiin saatiin tuoremehua colan tilalle, eikä sekään nyt mikään huono vaihtoehto ollut. Ihan kiva paikka meille hampurilaisfaneille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti