keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Leopardi aktivoituu

Talvi on mennyt vähän nallekarhuna melkein talviunien merkeissä, mutta nyt kevään lähestyessä alkaa leopardikin heräillä.
Muistin syksyllä joutuneeni heittämään puhkikuluneet lähinnä koiralenkillä käyttämäni tennarit pois ja tilasin ajoissa uudet odottamaan lumen sulamista. Ja tietysti heti kiinnitin huomioni leopardikuvioisiin aletossuihin. Ehkä niistä on edes alkukevääksi iloa ennen kun pystyy siirtymään balleriinoihin, vaikka heti huomasin että tuossa kiiltävässä reunuksessa oli repale, joten ei tainnut tällä kertaa saada halvalla hyvää ja kestävää.
Ja tänään myös havaitsin harmikseni että mun vanhat hyvin jalkaanmuotoutuneet nilkkurit alkoivat vuotaa ja tulin sukat märkinä kotiin. En kyllä enää viitsi ostaa uusia tilalle siinä toivossa että tulisi aikainen kevät, täytyy sitten syksyllä miettiä mitä tehdä kun noikin on aika kuluneet ja ennenkaikkea liukkaat ja jo suutarillakin käyneet.Mua ei olisi saanut päästää sinne Marks&Spencerille, koska hypistelin siellä tällaista leopardikoristeltua pussukkalaukkua ja palasin sitten viikon kuluttua hakemaan viimeisen sieltä pois. Heti pääsi kyllä käyttöön ja on pehmeä ja aitoa nahkaa. Mies tietysti taas ihmetteli että mihin mä niin paljon laukkuja tarvitsen, mutta nytkin oon vaihdellut niitä ahkerasti. Kaikki pääsevät käyttöön vuorollaan kyllä, vaikka muutamia suosikkeja kuitenkin löytyy, joihin jämähtää pitemmäksi aikaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti