tiistai 2. helmikuuta 2016

Tammikuussa tapahtunutta

Periaatteessa ei kyllä tammikuussa kovin ihmeellisiä tapahtunut kun heti vuoden alusta aloin sairastamaan kaikkien aikojen pisintä flunssatautia.
Töissä kuitenkin olin suhteellisen paljon kuntoon nähden, niin että ehdin ansaittua vapaailtaakin viettää uuden siiderimakuelämyksen juhlistamana.

Yövuoroon otin pitkästä aikaa kirpeitä karkkeja, muistan kun niitä oli aikaisemmassa työpaikassa mulla usein öisin eväänä. Ovat niin kirpsakoita että melkein menee silmät ristiin ja pysyy entistä paremmin pirteänä.

Kynttiläpalloihin vaihdoin joulukoristeiden tilalle "jäähileitä" vuodenajan mukaisesti ja kuolasin uutta ruokalehteä tutkiskellen.

Työterveyslääkärillä ehdin käydä kolmeen otteeseen, tuli aina kaksi päivää sairaslomaa ja vikalla kerralla antibiootit ja jopa neljä päivää lepoa.


Järven jäälle meidän lähelle saatiin taas retkiluistelurata, ei niin että mä sitä käyttäisin, mutta paljon siellä väkeä näyttää liikkuvan ja aika hyvin on sitä saatu huollettua vaihtelevasta kelistä huolimatta. Viikonloppuna oli luistelijoita sankoin joukoin ja eilen illallakin siellä pimeällä joku vaan innoissaan veti.

Käytiin Honeyn kanssa etsimässä sopivaa polkua jäältä mutta oli kyllä niin märkää ja vetistä silloin että tultiin nopeasti pois.

Sohvalla ollaan yhdessä vietetty päivät ja nyt on Honey jäänyt sinne muutamaksi yöksikin päivystämään ja kuulostelemaan koska isi palaa kotiin...

Apteekkireissulla hain antibioottien lisäksi tulppaaneja piristämään itseäni.


Ei ole ollut kauheasti ruokahalua nyt mutta teki mieli vähän lättyjä ja paistoin muutaman terveellisen banaanilättysen ja sulatin pakkasesta oman pihan vadelmia. Se oli kuitenkin liian terveellistä ja lisäsin kermavaahtoa tölkistä ja Nutellaa niin maistui vielä paremmalta;)

Kauppareissulta löytyi  uutta omenantuoksuista vartalovoidetta, hyvä raikas tuoksu mutta en ole vielä kokeillut onko liian voimakas ja ärsyttävä kun sitä iltasuihkun jälkeen levittää iholleen. Vanha VS-voide on lähes lopussa joten pian pääsen testaamaan.

Posti toi vihdoinkin mun kauan odottaman Elloksen kuvaston, mutta ei siinä pettymyksekseni ollut mitään oikein mieleenpainuvaa kevättä ajatellen. Ja sitten yllättäen alkuyöstä eksyinkin Junarosen alennusvaatteita katselemaan ja laitoin tilaukseen jopa viisi mieleistä yläosaa, jotka tekivät yhteensä satasen. Esittelen ne saatuani sitten, värimaailma oli vallan mustaharmaavoittoinen mutta luulen että jonkun väripilkun kanssa kesälläkin ovat käyttökelpoisia.4 kommenttia:

 1. Toivottavasti tauti on nyt lopullisesti selätetty ja helmikuu alkaa hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, vaikka vähän luulen että tätä menoa joutuu vielä palaamaan lääkärin puheille:(

   Poista
 2. Minäkään en löytänyt Ellokselta mitään tilaamiseen innostavaa. Ei ole mun tyylisiä vaatteita oikein. Ellos on muuttunut aika paljon viime vuosina, vai kuvittelenko vain? Vaikuttaa jotenkin musta-valko-harmaa-graafinen tyyli voittoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin etsin jotain väripilkkuja kesää varten mutta ei oikein mitään tilattavaa löytynyt. Tuntuu tosiaan muuttuneen kun ennen siellä oli paljonkin innostavia vaatteita...

   Poista