perjantai 12. helmikuuta 2016

Helmikuun Livbox

Helmikuussa juhlistetaan ystävänpäivää ja Livboxiin oli kerätty tuotteita vaikka ystävän kanssa testattavaksi. Testattiinkin heti noi ranskanpastillit miehen kanssa kun Panda oli laittanut pakettiin klassikkomakeisiaan, joista on nautittu jo vuodesta 1975 saakka.
Livbox on pitänytkin viime aikoina täysin huolta mun hampaistani; hammasharjoja ja -tahnoja on tullut säännöllisesti, ettei ole juuri itse kerinnyt kaupasta hankkimaan. Karkit oli kyllä nyt vähän tuhoisia hampaille, mutta ei hätää kun on uusi harjakin.


Kokeilin heti geelilakkausta Sally Hansenin tarvikkeilla; kaksi kerrosta värilakkaa ja päälle kovetusaine joka toimii ilman mitään lamppuja. Tuli kyllä oikein kestävä tulos ja kiiltävät kynnet, piti vaan poistaa lakat töihin mennessä, etten tiedä kauanko olisivat loppujen lopuksi pysyneet siisteinä. Sinertävä väri ei ollut kaikista mieluisin mutta Sokoksessa käydessäni huomasin noita värilakkoja puoleen hintaan ja ostin toiseksi vaihtoehdoksi pinkin.


Hiuksille tuli kiiltovoide sekä shampoo, mutta ne  taidan laittaa testaamatta eteenpäin, mä en ole tottunut käyttämään niin paljon erilaisia hiustuotteita ja vanhojakin on jäljellä runsaasti. Shampoon ja hoitoaineen lisäksi säännöllisesti mulla  on käytössä muotovaahto ja hiusöljy, aina tarvittaessa vielä selvittelysuihke ja kuivashampoo ja joskus harvoin lämpösuoja kun innostuu kiharoita laittamaan. Niin ja hiuslakka, mutta en mä sitäkään päivittäin käytä.


Doven tehokkaasti kosteuttava vartalovoide oli mieleinen tuttavuus ja mukavan miedon tuoksuinen.
Apteekkituotteisiin kuuluva Sanexin käsivoidekin pääsi heti käyttöön kun edellinen rasva yöpöydällä veteli juuri viimeisiään. Imeytyy melko nopeasti niin että voi sitä levitettyään pian ottaa käteensä kirjan tai tabletin samalla kun vetäytyy peiton alle. Pakkaus on vaan varsin arkisen näköinen, etten olisi sitä varmaan ikinä sen perusteella ostanut, yöpöydällä esillä olisi kiva pitää jotain vähän ylellisemmän näköistä tuubia.


Lumenen uutta yövoidetta tuli matkakokoinen purkki, sen luvataan tehoavan naamion lailla kosteuttaen ja siloittaen ihoa. Se on selvästi tarkoitettu matkameikkipussiin, koska alkaa mökkikausikin vähitellen lähestyä.

2 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja oli boxissa, kynsilakat kiinnostaa aina ja Sally Hansenit on kyllä laadukkaita.
  Hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli hyvä boksi, välillä on vähän mitäänsanomattomia;) hyvää ystävänpäivää sulle myös!

   Poista