lauantai 20. helmikuuta 2016

Viimeisimmät instat

Helmikuuhun on mahtunut niin herkuttelua kun arkistakin oloa ja eloa. Avoneita hakiessa syötiin taas pienet jätskiannokset ja laskiaisena maisteltiin kotona Nutellalla täytettyjä pullia, ihan kelpo kilpailija mun suosikilleni mantelimassatäytteelle.
Pullat hommattiin tänä vuonna kaupan pakastealtaasta, alkuvuodesta asti vaivannut flunssa pitkittyneine oireineen ei ole tahtonut parantua ja ylimääräistä energiaa leipomiseen ei ole nyt löytynyt.
Oon koittanut ottaa rauhallisesti erilaisia tulppaani- ja kynttiläyhdistelmiä tuijotellen kun välillä oli voimakkaampaakin rintakipua, mutta taas olen palannut normaalisti töihin kun syytä ei löytynyt vaivoihin.
Honey tykkää välillä makailla taljalla, joka on juuri sopivankokoinen ja muotoinen sille pehmusteeksi.


Honey on pitänyt mulle seuraa tiiviisti sohvalla, se on nyt jostain syystä muuttanut vallan alakerran sohvalle vahtimaan ulko-ovea, eikä nuku meidän kanssa sängyssä öisinkään, vaikka haluttaisiinkin se sinne unikaveriksi niinkuin ennenkin.
Yllätyttiin kun naapurin mummu toi meille ystävänpäivänä tulppaaneja, ollaan asuttu tossa jo monta vuotta ja nyt hän muisti näin, eikä meillä ollut tietenkään mitään vastalahjaksi.
Tortillat maistuu aina vaikkei niin ruokahalua olisikaan ja kyllä yksi Runebergintorttu vuodessa pitää vähintään saada.


Kokeilin itse laittaa bataattiranskalaisia, Idahan meillä niitä on tehnyt ja palaakin taas hetkeksi Suomeen ensi viikolla, että jos vaikka laittaisi niitä herkkuja taas meillekin.
Oli taas aika käydä kampaajalla elvyttämässä väriä ja samalla saan aina kulmat laitatettua kuntoon ja siistiksi. Matkalla ihailin jääveistosta, yhtenä iltana ohikulkiessa huomasin että se oli valaistu ja hienon näköinen pimeässä.
Nykyään meillä saisi olla aina vaan tomaattikeittoa, aiemmin kun kyselin miehen ruokatoivetta niin se oli aina juustomakaronilaatikko ja nyt se on vaihtunut juustoiseen tomaattikeittoon:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti