lauantai 6. helmikuuta 2016

Kesän merkkinä Escada-tuoksu

Ensimmäinen kesän merkki on nyt bongattu kun mies toi Kuuban tuliaisena uusimman Escadan kesätuoksun. Paikan päältä ei löytynyt kuin rommia, sikareita ja jääkaappimagneetteja, mutta hän onneksi ennakoi ja osti tämän jo menomatkalla lentokentältä.


Jo vuodesta 1993 asti Escadalta on ilmestynyt aina uusi rajoitettu erä vartavasten kesäksi luotua tuoksua. 
Mä en ihan alusta asti ole ollut ajan hermolla niitä keräilemässä mutta melkoinen määrä värikkäitä pulloja on silti jo kertynyt.
Tuoksut ovat aina makean hedelmäisiä ja mun nenääni melko samantyyppisiä.


Nyt on uusin tulokas Agua del Sol kokoelmassa mukana ja samalla sitä järjestellessä tuli pyyhittyä pölyt hyllyiltä, joissa pullot ovat koristeena näkösällä. Parin viimeisimmän kesän tuoksuja onkin jäljellä suurin osa, en ole niin ahkerasti itse ruiskinut muutenkaan tuoksuja ja tyttöjäkin on nyt ollut vähemmän kotona auttamassa tyhjentämisessä.
Joka kevään koittaessa kuitenkin uutuus pitää hankkia joukon jatkoksi.4 kommenttia:

 1. On sulla siinä pullo poikineen ;) Escadan kesätuoksut tuovat nimensä mukaisesti mieleen KESÄN - nuuh nuuh !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä kertynyt... Tuoksujen käyttö vaan tahtoo jäädä aika vähälle, töissäkään ei sovi kovin voimakkaasti tuoksua.

   Poista
 2. Kaunis kokoelma! Mulle tuli kevään tuoksun virkaa toimittamaan Avonin Cherish.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä Avonilta tilannut paljon kaikkea mutten koskaan mitään tuoksua, tytär taisi jonkun tuoksun valitakin juuri seuraavaan tilaukseen mutten tiedä vielä minkä...

   Poista