keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Ystäväkirja

Anneaulikin Muotia, matkoja, kauneutta ja käsitöitä-blogissa oli kaikille tarkoitettu ystäväkirjahaaste, johon ajattelin aikani kuluksi toipilaana miettiä vastauksia.

1. Kuka olisit jos olisit joku muu kuin sinä ja miksi?

Mä oon kyllä aika tylsä ihminen ilmeisesti kun ei mulla ole koskaan ollut mitään huikeita haaveita olla mikään filmitähti, huippu-urheilija tai muu kuuluisuus. Ehkä nuorempi, terveempi, kauniimpi ja laihempi versio omasta itsestäni. Ja lisätään vielä että rikkaampi. Tää elämä on nyt tässä meneillään ja katsellaan miten se etenee ja seurataan mm. miten jälkikasvu löytää paikkansa.

2. Missä asuisit jos kaikki olisi mahdollista?

Edelleen tylsää, mutta nyt on aika hyvä. Rivitaloasuminen järven lähellä ja keskustan tuntumassa on ihanteellinen. Ehkä joskus yksitasoinen asunto kun tulee tarpeeksi vanhaksi.
Ja sitä mä oon aina harmitellut kun en ole koskaan saanut alusta asti valita etenkään mieleistäni keittiötä ja pesutiloja. Oon kuitenkin niin huono tekemään päätöksiä ja ratkaisemaan monista vaihtoehdoista, että voi olla toisaalta ihan hyväkin vaan.3. Mitä väriä inhoat ja miksi?

Tätä mietin illalla pitkään ennen nukkumaanmenoa enkä keksinyt mitä inhoaisin. Yleensä joka kesä mulla on ollut yksi vahvempi piristysväri pukeutumisessa ja täytyy todeta että kirkkaansininen ja keltainen ei oikein tunnu mulle kotoisalta. Vähän kaikkea olen kokeillut.

4. Onko sinulla lempinimeä ja mistä se juontaa?

Ei missään vakikäytössä ole, äiti sanoi pienenä Minskuksi ja jotkut nuoremmat työkaverit huutelee Mindeä. Tosin saisi ollakin kun mun ikäisiä Minnoja on tosi paljon, yleensä meitä oli kolme tai neljä samalla luokalla.

5. Mitä tv-sarjaa seuraat?

Nyt olen katsellut lähinnä Netflixiä ja siellä aloitin juuri American Horror Storyn, mutta telkkarista Uusi Päivä on suosikki sitten kun se taas palaa tauolta.

6. Mikä väri on hallitseva vaatteissasi?

Musta.7. Mitä haluaisit harrastaa jos ei olisi rahasta kiinni?

Tuhlailua:) Shoppailla kaikkea kivaa itselle ja muille ja nauttia elämästä. Olla kotona ja tehdä vapaaehtoistyötä vaikka vanhustenkin parissa, ei tuntuisi niin raskaalta kun oikeasti töissä ja kuitenkin se on mun heiniäni nykyään enemmän kun toimistohommat.

8. Minkä taidon haluaisit oppia?

Mä ihailen ihmisiä jotka eivät koskaan sorru arvostelemaan tai puhumaan pahaa muista. Olisi kiva osata olla joka ainoassa tilanteessa reilu ja kannustava, hyvä ihminen eli vähän niinkun pyhimys...9. Lomaillessa rantakohde vai kaupunki?

Rantakohde ja mieluiten omalla uima-altaalla, niin kiva ylellisyys se oli viimeksi Rodoksen reissulla.

10. Oletko aamu- vai iltavirkku?

No iltavirkku ja yökukkuja, en tahdo millään käynnistyä ennen puolta päivää.

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva , kun tartuit haasteeseen :)
  Kiva oli tutustua taas hiukkasen enemmän !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on hauska tehdä varsinkin kun nyt toipilaana on aikaa:)

   Poista
 2. Ooh ihana tuo allaskuva, kunpa tuonne pääsisikin ja ihan omaan rauhaan vielä. Juu täälläkin ollaan hitaita käynnistyjiä. Mukavaa sunnuntaita Minna <3

  VastaaPoista