lauantai 16. tammikuuta 2016

Pari neulemekkoa

Eihän mun pitänyt aleista juuri mitään alunperin hankkia mutta tarkemmin mietittyäni havaitsin tarpeen neulemekolle, yksi mun monta vuotta käyttämäni suosikki kun on niin kulunut, että käytin sitä nyt ainakin kovilla pakkasilla töissä yövuorossa työliivin alla ja se saattaa sitten talven jälkeen päätyä hävitykseen.
Elloksen alennusmyynnistä kuitenkin löytyi pitempi poolokauluksellinen beige neulemekko ja ohuempi läpikuultava musta mekko, joita olen ajatellut käyttää leggingsien kanssa.


Valitsin kaksi vähän erityylistä mekkoa tuomaan vaihtelua, mulla oli nimittäin sitä vanhaa lempparimekkoa kaksi ihan samanlaista eri värisinä.
Vaalea mekko on reilumman pituinen ja lämpimämpi ja musta puolestaan vähän levenevää mallia ja vaatii alle jonkun topin tms. ettei ole liian läpinäkyvä.


Mekkojen lisäksi etsiskelin jonkinlaista turkisliiviä ja Ellokselta löytyi sellainenkin. Ainoa vaan että ei ollut isompia kokoja, mutta tilasin silti enkä joutunut pettymään. Ihanan pehmeä ja lämmin liivi, eikä koolla niin väliä kun ei sitä ole tarkoituskaan pitää kiinni. Ajattelin heti yhdistää sen uuteen mekkooni.
Kunhan vaan pääsee taas käyttämään vaatteita johonkin ihmisten ilmoille; nyt olen ollut kaksi iltaa töissä ja on vielä aika toipilasolo. Jo töihin saakka pääseminen on ollut melkoinen voimanponnistus ja oon yrittänyt ottaa siellä vähän rauhallisemmin. Tuntuu ettei tulehtunut korvakaan ole vielä oikein kunnossa, mutta jospa tämä olo tästä päivä päivältä helpottaisi, viiden illan putki vaikutti alkuun ylitsepääsemättömältä mutta huomenna sitä ollaan jo puolessa välissä.


Vielä on yksi alepaketti matkalla, löysin sairaana ollessa netissä aikani kuluksi selaillessani pari hempeää kevätlaukkua joita nyt seuraavaksi odottelen. 

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo turkisliivin ja neulemekon yhdistelmä! Jään odottamaan laukkupostauksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ihan monikäyttöinen toi liivi, sopii monien mun vaatteiden kanssa... Heh, ne laukut oli pieni höpsähdys sairaana ollessa, saas nähdä miltä luonnossa näyttävät...

   Poista
 2. Hieno tuo mekon ja turkisliivin yhditelmä. Toivottavasti pääset ulkoiluttamaan sitä pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy keksiä jotain aihetta pian sen käyttöön kun selviää ensin vapaille. Liiv on tosiaan paljon normaalia pienempää kokoa mutta eihän se tuossa mallissa haittaa.

   Poista
 3. Hyvät värivalinnat myöskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita mä aika paljon suosin, kesällä sitten vähän värikkäämpää...

   Poista