sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Sairasvuoteella

Nyt tuli paketti perille, vielä sadekelejen aikana tilatut kumisaappaat ovat heti valmiina odottamassa kun sää taas joskus lauhtuu. Mun mielestä nää oli kivan sirot pidettäväksi ihan kaupungillakin ja koko 37 oli juuri sopiva. Hintakaan ei päätä huimannut kun alennuksesta sai vielä lisäalennusta, hinta jäi alle neljänkympin.


Hain nämä eilen lääkäristä tullessani, oon tosiaan yli viikon sairastanut, enkä ole näillä paukkupakkasilla liiemmin ollut ulkona. Viikko sitten menin kolmanneksi yöksi töihin kun en enempää saanut sairaslomaa ilman lääkärillä käyntiä. Se ei kuitenkaan ollut hyvä ratkaisu, koska olo vaan huononi ja makailin koko alkuviikon kotona voimattomana ja flunssaisena.
Torstaina alkoi taas uudelleen kolmen yön valvominen, johon lähdin puolikuntoisena ja tokan yön jälkeen piti lopulta luovuttaa ja mennä työterveyteen päivystävälle lääkärille.
Mulla oli tulehdusarvot koholla, korvatulehdus ja poskionteloiden limakalvot turvoksissa. Sain nenäsuihketta ehkäisemään poskiontelotulehdusta ja antibioottitippoja korviin. Ja sen viimeisen yön sairaslomaa. Nyt taas ihan lepäilyä, muuhun ei kykene...


Sentään joulukoristeet jaksoin kerätä tänään pois. Muuten en ole juuri mihinkään liikkunut mitä nyt viikolla kävin pikaisesti kirjastossa palauttamassa kirjat ja yritin hakea samalla Livboxin matkalla pakettiautomaatista, mutta se ei onnistunut kun luukku ei auennut ja piti ottaa yhteyttä johonkin vikanumeroon. Soittelin kotoa ja siellä sanottiin että paketti on laitettu liian lähelle sitä ovea ja lupasivat käydä sitä siirtämässä. Harmitti kyllä vähän, mutta onneksi en pelkästään vartavasten mennyt sen paketin takia kipeenä 25 asteen pakkaseen...
Nyt pitäisi vaan malttaa lepäillä ja odottaa sisällä toipumista, on niin kylmä ettei Honeykaan käy kun äkkiä pihalla pissalla. Jos tällaiset pakkaset jatkuu pitempään niin pitää varmaan ostaa tossut sille, viime talvena kun ei sellaisille ollut tarvetta.

2 kommenttia: