sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kesäkassit valmiina

Mä en ole kovien pakkasten ja flunssan ( joka jatkuu edelleenkin ) takia poistunut juuri muualle kun töihin ja kotona on aika kulunut lähinnä vaaka-asennossa lueskellessa ja iPadilla. Sain päähäni että tarvitsen kevääksi jonkun nuden tai pinkin laukun ja aloin tutkia vielä alennusmyyntien tarjontaa.


Zalandolta löysin useammankin pinkin laukun edullisesti ja tuollaisen mulle ihan uuden merkin kuin L.Y.C.D. London, jonka valikoimassa oli enemmänkin mua miellyttäviä laukkuja ihan muunkin värisinä.
En oikein osannut päättää alkuun neljästä vaihtoehdosta, mutta sitten lopulta päädyin kahteen erityyliseen kassiin.


Vähän isompi ostoskassi ja pienempi olkalaukku, johon kyllä myös mahtuu tavaraa.
Molemmissa oli muistaakseni 30-40 % alennusta eivätkä alunperinkään olleet pahan hintaisia.Samalla tilasin myös River Islandin ruskehtavan alehuivin, sen tapaista mulla oli tarkoitus kaupungilta metsästää, mutta selvisin helpolla kun sopiva huivi löytyi kätevästi samasta paikasta.
Jos nyt sitten alet jo riittäisi mun osalta...


4 kommenttia:

 1. Nam miten suloiset keväiset laukut ❤️ Hapsuhuivi on kiva myös ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kaikki! River Island on mulle suht uusi tuttavuus ja ihastuin moneen vaatteeseen ja laukkuun Tukholman myymälässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukkumerkki oli mielenkiintoinen; se tarkoittaa London Young Designers Connection. Täytyy pitää mielessä ja tutkia jatkossakin valikoimaa...

   Poista