keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Tarpeellisia ostoksia Avonilta

Oli jo kiire hakea kaupunkireissulla viimeisin Avon-tilaus kun kasvovoiteet olivat aivan lopussa ja edellinen seerumipurkki tyhjeni jo pari viikkoa sitten.
Päivä- ja yövoide ovat vähän iäkkäämmälle iholle tarkoitettuja ja nyt kun olen niitä pari päivää käyttänyt, niin tuntuu että olisivat riittävän kosteuttavia näin talvisemmallakin kelillä, ei ole ihoa pahemmin kiristänyt.


Avonillekin on ilmestynyt oma misellivesi, tätä en ole vielä kokeillut mutta Nivean tai Garnierin misellivedet ovat päätyneet nykyään säännölliseen käyttöön kasvoveden tilalle.


Ostin myös tällaista hyvässä tarjouksessa olevaa seerumia, joka on mainoksen mukaan palkittu ryppyvoide parempana kuin koskaan aikaisemmin. Hymyilin vähän lukiessani tuoteselostetta; siinä kerrottiin että 100 % testeihin osallistuneista naisista totesi hienojen juonteiden ja ryppyjen vähentyneen vain kahdessa viikossa! 
Mä oon nyt pari päivää käyttänyt tuota ja odotan käänteentekeviä tuloksia pikapuoliin...


Jalatkin kaipaavat hemmottelua jokailtaisen lämpimän suihkun jälkeen ja pomegranaatti&suklaavoide on siihen juuri omiaan. 


Vielä ehdin tän vuoden puolella yhden tilauksen tehdä, josta kerkiää saada jotain pientä joulupaketteihin käärittäväksi. 
Huomaa kyllä että nykyään suihkusaippuoita ja shampoota sekä muuta vastaavaa kuluu tosi vähän ja hitaasti verrattuna siihen kun kaikki tytöt olivat vielä kotosalla, meillä ei enää ole samanlaista suurkulutusta kuin aikaisemmin kun taloudessa oli neljä naista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti