tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukuun Livbox

Taaskaan eivät työvuorot mene tasaisesti omien toiveiden takia ja meneillään on hullumainen putki, joka huipentuu neljään yöhön. En juuri valoisalla ole ollut kotona tai ainakaan hereillä, joten pimeiden iltojen iloksi lähetetyt Livboxin tuotteetkin tuli kuvattua vähän pimeässä eikä tarkkoja kuvia tahtonut millään saada.
Onneksi viikonlopulla helpottaa ja on enemmän vapaita tulossa niin että ehtii vielä rauhassa valmistautua jouluunkin.


Pitkäaikaisena tilaajana sain kiitokseksi meikkipussin, jossa oli sisällä näytteitä Philosophyn kuorinta- ja puhdistustuotteista.


Yllärituotteena oli käsintehtyä suklaata Cocovilta ja hiustuote Iberolta. Mä en oikein välitä muutenkaan tummasta suklaasta niin kerrankin mieskin sai jotain kokeiltavaa Livboxista.
En olekaan joutunut vähään aikaan ostamaan hammastahnaa, näitä valkaisevia on nyt tullut paketeissa viime aikoina ja olen niitä käyttänyt vaikkeivät mulla tehoakaan tarkoitetulla tavalla.


Hiusvalkit onkin mulla nutturakampauksissa käytössä, on isompaa ja pienempää, joten tämän lahjoitan eteenpäin.
Hiuksia varten löytyi myös Cutrinin hilseshampoo, joka ehkäisee myös kutinaa joten sitä voisin kokeilla auttaisiko kun mulla on takaraivossa joku kutiseva kohta jota aina stressaantuessani raavin.


Palmoliven hellästi kuoriva suihkusaippua on herkullisen tuoksuinen ja Natusanin käsivoide lupaa kosteuttaa käsiä 24 h. Mun laajat käsivoidevarastot ovat päässeetkin huolestuttavasti hupenemaan, joten tää tuli ihan tarpeeseen.


Avenen aikuisen naisen iholle tarkoitettua päivävoidetta oli mukana minituubi, jonka voikin taas säästää lyhyitä reissuja tai mökkikäyntejä varten.
Kaikista paras oli Laveran luonnonkosmetiikkaa edustava kasviöljyä sisältävä meloninsävyinen rauhoittava ja suojaava huulikiilto, joka pääsikin heti työliivin taskuun ja käyttöön. Kuiva ja talvinen huoneilma tekee sen, että koko ajan on pakottava tarve levittää jotain kuivuville huulille.
Mä en ole täydellistä ja pitempikestoisesti vaikuttavaa huippukosteuttavaa huulirasvaa vielä tähän mennessä löytänyt, etsintä jatkuu...

2 kommenttia:

 1. Livbox on nyt jäänyt jo kolme boxia sitten. Ei mistään erityisestä syystä, huomasin, että monet tuotteet menivät lahjoiksi tai arvontaan. Mutta kivoja tuotteita ja todellakin rahansa väärti, varmaankin vain aikansa kutakin. :)

  Mukavaa päivää Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle noi boxit on aina piristävä odottamisen aihe vaikka usein osan annankin muille:) Oon jatkanut tilausta vaikka välillä on ollut vähän pettymyksiäkin niiden suhteen... Touhukasta joulunodotusta sulle:)

   Poista